DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Könnyed győzelemmel hangoltunk Veszprémre!

Jó kezdés után végig vezetve nyert magabiztosan a DVSC SCHAEFFLER az Alba-Fehérvár otthonában.

Jól kezdtük a mérkőzést, a remek védekezésnek és a pontos támadásbefejezésnek köszönhetően a hatodik percben már 5–1-re vezettünk. Időt kért a hazaiak mestere, de ez sem segített az Albán, tovább nőtt a különbség (1–7). Kovács Anna a 10 percben már az ötödik találatát szerezte, de Arany Rebeka és Tóvizi Petra is kivette a részét a gólgyártásból. Az első játékrész hajrájában már nyolc egységnyi is volt a különbség, de a dudaszó előtt Gerháth Kincső bombagóljával faragott hátrányából az Alba.

A folytatásban kapaszkodtak a hazaiak, ám csak közelíteni tudtak. Amikor pedig újra beindult a Lokomotív, hamar eldőlt a meccs. Anca Giegerich remekül védett, újra működött a védekezés, támadásban pedig nagyon sok jó teljesítmény akadt. A meccs végén okkal ünnepelte a csapatot Fehérvárra is elkísérő maroknyi szurkolótábor a „Mindent bele” bíztatás pedig már a hétvégi MK négyes döntőnek szólt.

ALBA FEHÉRVÁR KC–DVSC SCHAEFFLER 20–33 (11–18)
Székesfehérvár, 100 néző. V: Bóna, Földesi

ALBA: Dányi – Töpfner, Boldizsár 1, TRISCSUK 7 (3), BARDI F. 5, Gerháth K. 3, Szarka A. Csere: Tóth N. (kapus), Rózsás 1, Utasi 3, Háfra L., Szabó-Májer, Sulyok, Tolnai. Edző: Józsa Krisztián
DVSC: CSAPÓ KYRA – ARANY 4, KOVÁCS ANNA 8 (4), TÓVIZI 4, HORNYÁK D., VÁMOS P. 3, Vantara-Kelemen 1. Csere GIEGERICH (kapus) Deszpotovics 3, PETRUS 3, Bordás 2, KARSTEN 3, Bánfai 1, Csernyánszki, Vámosi P. 1, Poczetnyik. Edző: Kudor Kitti

Kiállítások: 6, ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 6/6

MESTERMÉRLEG
Józsa Krisztián: Megérdemelt győzelmet aratott a Debrecen, a játék minden elemében felülmúlt minket Rengeteg problémával küzdünk, most jönnek a fontos meccseink, de nehéz ezt a találkozót értékelni, sem támadásban, sem védekezésben nem találtam pozitívumot. A folytatásban tűzbe kell mennünk minden pontért!
Kudor Kitti: Örülök, hogy a csapat azt az arcát mutatta, amit építgetünk. A védekezésünk ezúttal nagyon rendben volt, fontos volt, hogy a meccs elején agresszív attitűdöt mutattatunk. Nagyon fontos volt a kupa négyes döntője előtt, hogy itt jól teljesítsünk. Jó volt a kapusteljesítmény, csak a második félidő eleje miatt lehetetek elégedetlen, de ekkor sebességet tudtunk váltani. Örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott, s hogy visszakaptam a csapattól azt, amit vártam.

Támogatóink