Könnyes döntetlen

Hatalmas csatában osztoztak meg a pontokon a csapatok a szezon utolsó hazai bajnoki meccsén.

A kezdés előtt köszöntötte a DVSC Kézilabda Kft. vezetése a szezon legjobb Loki játékosait. A serdülők között Sápi Gréta, az ifjúságiaknál Borgyos Panna lett a legjobb. A felnőttek között Jelena Deszpotovics kapta az Év Játékosa díjat, míg a szurkolók szavazásán Sirián Szederke bizonyult a legjobbnak.

Jó rajtot vettünk, Hajduch Csenge két találatával vezettünk, de ahelyett, hogy tovább növeltük volna az előnyt, fordított a vendégcsapat. Küzdöttünk, harcoltunk tovább és a félidőre sikerült is egygólos előnyt szerezni.
A folyatásban is fej-fej mellett haladtak a csapatok, mindkét fél elhibázta azokat a lehetőségeit, amelyekkel elhúzhatott volna, így végig szoros volt a meccs. Az utolsó percben mindkét csapat megszerezhette volna a két pontot, ám maradt a 24–24.

A mérkőzés után búcsúztattuk el a szezon végén távozó játékosokat. Arna Síf Paldsottír, Hajduch Csenge, Hársfalvi Júlia, Sirián Szederke, Horváth-Pásztor Bettina, Karina Jezsikava, Lajtos Nóra és Csáki Viktória köszönt el könnyek között a debreceni közönségtől.

DVSC-TVP KISVÁRDA MASTER GOOD SE 24–24 (13–12)
Debrecen, 1400 néző. Vezette: Hargitai, Markó
DEBRECEN: Horváth-Pásztor – Csáki 2 (1), HAJDUCH 6, Grigel 5 (4), SIRIÁN 1, Deszpotovics 5, Vantara-Kelemen 2.. Csere: Lajtos (kapus), Zamfirescu, Varsányi, PÁLSDÓTTIR 3, Hársfalvi. Edző: Vida Gergő
KISVÁRDA: Triffa – Orbán Adrienn 3, Umanec, Hakunova 1,  Milanovic-Litre 4, TRISCSUK 8 (4), Karacs 1.  Csere: DZSUKEVA (kapus), Radojevics 3 (3), DMITROVICS 4, Szabó V., Marincsák. Edző: Vlatko Djonovics.

Az eredmény alakulása. 4. perc: 3–1. 10. p.: 4–5. 22. p.: 10–8. 29. p.: 11–12. 33. p.: 13–14. 34.p.: 15–14. 48.p.: 19–20. 51.p.: 21–20. 59.p.: 23–24.
Kiállítások: –, ill. 6 perc
Hétméteresek: 6/5, ill. 8/7.

MESTERMÉRLEG
Vida Gergő: – Igazi küzdelem volt a pályán. Támadásban azt csináltuk, amit elterveztünk, de sorsdöntő szituációkban hibáztunk tiszta ziccereket. Szerettünk volna visszavágni a januári vereségért a Kisvárdának, végül igazságos döntetlen született.
Vlatko Djonovics: – Meccs előtt arra kértem a játékosaimat, hogy minden tőlük telhetőt adjanak bele annak ellenére is, hogy már nincs tétje számunkra a találkozónak. A lányok meg is tettek mindent a sikerért!

Támogatóink