DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Kötelező, de nem egyszerű!

A sereghajtó otthonában lép pályára vasárnap 18 órakor a DVSC-TVP. S ki ne ismerné a sport régi igazságát, mely szerint mindig a kötelező sikereket a legnehezebb elérni.

Az újonc Vasasnak már csak matematikai esélye van a bentmaradás kiharcolására, ám a piros-kékek minden mérkőzésükön odateszik magukat, s ameddig van esélyük, kőkeményen harcolnak. Több csapat is megszenvedett a két pontért az angyalföldiek albérletében, a Népfürdő utcai Elektromos Sportcsarnokban, ahol egyébként a szezonban még egyszer pályára lép majd a DVSC-TVP, a záró fordulóban, az MTK ellen.

A Vasas fiatalos lendülettel veti magát a mérkőzésekbe, nem véletlen, hogy ellenfelünk házi góllövőlistáját az a Kuczora Csenge vezeti, aki januárban múlt 18 esztendős. Novemberben a Magyar Kupa 3. fordulójában már találkozott a két csapat, s akkor simán nyertünk 31–21-re. Akkor már a találkozó elején megléptünk ellenfelünktől, s végig simán vezetve harcoltuk ki a továbbjutást.
– Veszélyes csapat a Vasas, egy pillanatra sem szabad lebecsülni, bár mi mindegyik ellenfelünket tiszteljük – fogalmazott korához mérten roppant bölcsen a DVSC ugyancsak 18 esztendős kapusa, Szabó Dóra, aki a korosztályos válogatottból jól ismeri Kuczora Csengét. – Koncentráltan kell játszanunk, s akkor nem lehet gond, de pillanatnyi lazításról sem lehet szó. Számomra hatalmas élmény volt, hogy a Fradi elleni hazai mérkőzés hajrájában pályára küldött Vida Gergő!

A Vasas–DVSC-TVP mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik az Elektromos Sportcsarnokban (Budapest Népfürdő utca 18-20), Herczeg Péter és Südi Péter lesz a két játékvezető. A találkozót a DVSC-TVP YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink