DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Következik a bronzérmesek csatája

Az előző két szezon harmadik helyezettje találkozik pénteken 18 órakor a Hódosban. Igazi rangadónak számít a DVSC SCHAEFFLER–Motherson-Mosonmagyaróvár mérkőzés.

A DVSC SCHAEFFLER a várakozásoknak megfelelően megnyerte mindhárom eddig mérkőzését, de ahogy Szilágyi Zoltán is fogalmazott a héten: az igazi értékmérő most következik.

A vendég mosonmagyaróváriak is jól kezdték a bajnokságot, hiszen a nyitányon mindössze két góllal maradtak alul a Ferencváros otthonában, majd hazai pályán magabiztosan nyertek a Kisvárda és az Érd ellen.

„Tudjuk, hogy fontos összecsapás vár ránk, ugyanúgy készültünk a Mosonmagyaróvár ellen, mint az eddigi mérkőzésekre – mondta a rangadó felvezetéseként Szabó Nina, aki hatszor volt eredményes múlt pénteken, a Dunaújváros ellen. – Nagy csatára számítunk, melyet természetesen szeretnénk megnyerni. Bízom a csapatban és remélem, hogy sorozatban negyedszer is megszerezzük a két pontot hazai pályán. A védekezésünk meghatározó lesz, nem szabad hagynunk, hogy érvényesüljenek azok a játékok, amelyekből ellenfelünk eredményes.”

A DVSC SCHAEFFLER–Motherson-Mosonmagyaróvári KC mérkőzés szeptember 23-án, pénteken 18 órakor kezdődik. A találkozót Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti majd. A felnőttek mérkőzése előtt, 16 órakor fiatal tehetségeinknek szurkolhatnak, a DVSC SCHAEFFLER U19 az Eszterházy SC csapatát fogadja.

A két mérkőzést egy belépővel meg lehet tekinteni. A jegyeket elővételben a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg online. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül.

Személyes jegyvásárlásra pénteken lesz lehetőség. Pénztár- és kapunyitás 15.15-kor.

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

A mérkőzést 20 órától újra megnézhetik hivatalos YouTube-csatornánkon!

Támogatóink