Közel voltunk a bravúrhoz

Remek első félidő után a folytatásban semmi sem sikerült.

dkka_dvsc_2016

Dunaújvárosban 28–24-re kikapni nem szégyen. De ha ehhez hozzátesszük, hogy a szünetben még négy góllal vezettünk, akkor okkal lehetünk bosszúsak.
A betegség miatt hiányzó Bobana Klikovac és Víg Vivien nélkül lépett pályára a DVSC-TVP. Az első félidő olyan volt, mint egy valóra vált álom, az általunk elképzelt forgatókönyv szerint zajlott, remekül játszottunk, s ennek megfelelően négygólos előnnyel térhettünk pihenőre.
A folytatásra alaposan feljavult a Kohász, s talán a kőkemény hazai védekezés miatt több mint tíz percig nem tudtunk gólt szerezni. Emberelőny, büntető maradt kihasználatlanul, így nem csoda, hogy fordítottak a vendéglátók. A Loki továbbra is jól harcolt, benne volt a bravúr a meccsben, ám a hazai pálya sokat számított ezen az estén.
A mutatott produkció mindenképpen biztató, mégis maradhat bennünk hiányérzet, hiszen nagyon közel jártunk a bravúrhoz, a hazai pályán ebben a szezonban veretlen Dunaújváros legyőzéséhez.

DUNAÚJVÁROSI KKA–DVSC-TVP 28–24 (14–18)
Dunaújváros, 800 néző. V: Horváth P., Marton
DUNAÚJVÁROS: Oguntoye – AZARI 4, KOVÁCS ANNA 7, BULATH 6 (3), Takács D. 1, Triscsuk 2 (1), Vincze 4. Csere: TRIFFA (kapus), SZALAI B. 4, Horváth B., Hajtai, Kamper. Edző: Dravko Zovko
DVSC: HORVÁTH-PÁSZTOR – Slakta 1, GARBUZ 6, KARNIK SZ. 4, Deszpotovics, KUDOR 7 (1), Kelemen 2. Csere: Lajtos (kapus), Sirián 1, Siska 1 (1), Varsányi 1, Marincsák, Szilágyi Á. 1. Edző: Tone Tiselj
Az eredmény alakulása. 5. p.: 2–1. 16. p.: 6–9. 25. p.: 13–12. 40. p.: 19–18. 46. p.: 23–19. 59. p.: 27–22
Kiállítások: 14, ill. 8 perc
Hétméteresek: 6/4, ill. 4/2

MESTERMÉRLEG
Zdravko Zovko: – Nagy különbség volt a két játékrészben nyújtott teljesítményünk között. Az első félidőben rosszul védekeztünk. Szünet után feljavult a csapat, agresszívebb lett a védekezésünk. Hatvan percig így kellene játszanunk.
Tone Tiselj: – Fantasztikus légkörű találkozót vívtunk, köszönöm szurkolóink biztatását és játékosaim teljesítményét, akarását, küzdőszellemét. Az esélyesebb, nagy nemzetközi rutinnal rendelkező csapat győzött. Gratulálok a Dunaújvárosnak és kollégámnak, Zdravko Zovkónak.

Támogatóink