DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Közeledik az első felvonás

Szombaton újabb nagy kihívás vár a DVSC-TVP-re, a Zaglabie Lubin otthonában megkezdi EHF Kupa szereplését a csapat.

A lányok már minden idegszálukkal a kupapárharc első felvonására koncentrálnak, hiszen az EHF Kupa második selejtezőkörében talán a legnehezebb ellenfelet sodorta a sors(olás) az útjukba.

– Nagyon jó csapattal találkozunk, olyan párharc vár ránk, amelynek minden mozzanata sorsdöntő lehet – mondta Horváth-Pásztor Bettina, a DVC-TVP kapusa. – Nagyon jó a hangulat, már most mindenki átérzi, milyen fontos a szombati meccs. A múlt héten nagyon keményen dolgoztunk, ennek jutalmaként kaptunk egy kis plusz pihenőt, elmaradt a szombat délutáni edzés.

Nem csak a csapat, a szurkolók is készülnek, az előzetes visszajelzések alapján több, mint száz debreceni támogatja majd  Lokit Lubinban.

– Fontos számunkra, hogy ott lesznek velünk a szurkolóink Lubinban, jó lesz kinézni a lelátóra, ebből is erőt meríthetünk – folytatta Betti. – Ha pedig egy kicsit előre tekintek, már nagyon várom a hazai visszavágót. Egy évvel ezelőtt Nantes ellen a sérülésem miatt nem játszhattam egy percet sem, de a Hódos hangulata máig ott él bennem, ezt szeretném a pályán is átélni! Mi kitesszük a szívünket, s bízom benne, hogy a szurkolóinkkal együtt meg tudjuk csinálni!

Támogatóink