DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Közös edzések a biztonság jegyében!

Hétfőtől újra közös edzéseken vesznek részt DVSC SCHAEFFLER kézilabdázói.

Magyarország kormánya múlt csütörtöki döntésével május 4-től engedélyezte az edzéseket a profi-amatőr és tömegsportban. Ennek megfelelően a DVSC SCAHEFFLER is elkezdi a közös gyakorlásokat – természetesen a megfelelő óvintézkedések megtartása mellett.

Első lépésként minden játékos és stábtag átesik egy koronavírus-teszten. A közös edzések egy részének a május 4-én újra kinyitó Corpus Fitness ad otthont.  Kézilabdázóink edzéseinek idején más nem tartózkodik majd a teremben. A Corpus Fitness magyarországi konditermek esetében egyedülálló óvintézkedéseket vezetett be, ennek keretében DELPHIN levegőfürdető gépekkel tartják tisztán, vírusmenetesen a levegőt.

A Hódosban tartandó labdás edzések idején is figyelünk a higiéniára, a folyamatos fertőtlenítésre.

Játékosainkat arra kértük, hogy edzésekre megfelelő sportruházatban érkezzenek mert öltöző használatra, zuhanyzásra nincs lehetőség! Ugyancsak kértük, hogy az edzésekre való utazás során ne használják a tömegközlekedést, egy autóban pedig legfeljebb ketten utazzanak!

A csapat kedden és csütörtökön a Corpusban edz, az erőnléti és rehabilitációs szakemberek irányításával, szerdán pedig a Hódosban, ezt a gyakorlást Vida Gergő vezényli majd. Természetesen minden edzés Köstner Vilmos elképzelései szerint zajlik majd, ám vezetőedzőnk elővigyázatosságból egyelőre otthonról felügyeli a munkát.

Támogatóink