Kupacsata előtt rangadó Érden

Három hét szünet után, szerdán 18 órakor az Érd Arénában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER .

Újabb nehéz feladat vár Köstner Vilmos tanítványaira, a válogatott kötelezettségek miatt beiktatott bajnoki szünet után az előző szezont negyedik helyen záró Érd otthonában lépnek pályára. A szerdai bajnoki után pedig szombaton következhet a TSV Bayer 04 Werkselfen elleni EHF Kupa párharc első felvonása. De egyelőre koncentráljunk a roppant fontos bajnoki meccsre!

A Pest-megyei együttes eddigi bajnoki szereplése minden elismerést megérdemel. Igaz, a rajton hazai pályán kikapott a Fraditól az érdi csapat, ám azóta hibátlanul menetelnek a narancssárga-feketék. A Dunaújváros otthonában nagy csatában nyertek az érdiek, az MTK és a Mosonmagyaróvár ellen viszont már nagyon meggyőzőek voltak. A legnagyobb dobást múlt szombaton produkálta az Érd, hiszen nagyon meggyőző játékkal verte meg az EHF Kupa-győztes Siófokot 27–21-re.

„Bár nem volt teljes a létszám, hiszen kilencen kaptak meghívót a különböző válogatott keretekbe, nagyon sokat dolgoztunk az utolsó meccsünk óta – mondta Kovács Anna. – Nagy csatára számítok az Érd ellen, apróságok dönthetnek egy végig szoros mérkőzésen. Szerdai ellenfelünk jó erőkből álló csapat, a Siófok elleni magabiztos sikerük pedig nagy lökést adhat nekik a folytatásra. Remélem, nálunk is tovább tart a bajnoki szünet előtti lendület!”

Az Érd–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik az Érd Arénában (Érd, Velencei út 39-41). A találkozót Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti majd. A mérkőzést YouTube csatornánkon élőben közvetítjük.

Támogatóink