Kupaezüst után bravúrra várva!

Szombaton 17 órakor kezdődik a szezon talán legnagyobb érdeklődéssel várt hazai meccse, a Ferencváros lesz a DVSC SCHAEFFLER vendége a Hódosban.

Az elmúlt hétvégén mindkét együttes ott volt Veszprémben, a Magyar Kupa négyes döntőjében: a zöld-fehérek a harmadik, mi a második helyen zártuk az MK Final Four-t. Szombat délután a Hódosban találkozik a két együttes, s a vendégek számára hatalmas a tét, hiszen debreceni sikerükkel nagyon közel kerülnének a bajnoki címhez. A fővárosiak remek formában várják a rangadót: május 5-én hazai környezetben 31–22-re verték a Győrt, ezzel a sikerükkel pedig saját kezükbe vették sorsuk irányítását, ha nem veszítenek pontot a folytatásban, megszerzik az aranyérmet. A Fradi az MK négyes döntő után szerdán Érden hangolt a debreceni túrára, s könnyedén nyert 42–19-re.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai a veszprémi kupadöntő után rövid pihenőt kaptak, azóta pedig készülnek a Fradi elleni presztízscsatára. Arra a meccsre, amelyre érthető okokból Győrben is nagyon figyelnek…

„Nagyon motiváló számunkra az elmúlt hétvége sikere, büszke vagyok a csapatra, nagy eredményt értünk el – emlékezett a veszprémi Magyar Kupa négyes döntőre csapatkapitányunk, Vantara-Kelemen Éva. – Nagyon várjuk a Fradi elleni mérkőzést, szeretnénk meglepetést okozni. Sokkal jobban kell védekeznünk, mint néhány hete, amikor két góllal kikaptunk az Elek Gyula Arénában, míg támadójátékban az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünket szeretnénk megismételni. Végig fegyelmezetten kell kézilabdáznunk, be kell tartanuk, a megbeszélteket. Nagyon sokat jelent nekünk, hogy újra támogathatnak minket a szurkolók, olyan mintha egy emberrel többen lennénk a pályán.”

A május 22-én szombaton 17 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–FTC-Rail Cargo Hungária mérkőzést Horváth Péter és Marton Balázs vezeti. A találkozót az M4Sport+ csatorna élőben közvetíti.

Jegyeket 1500 és 2000 forintos áron a helyszínen lehet vásárolni, pénztár és kapunyitás 15.30-kor. A mérkőzésre a vendégjegyek elfogytak!

Szurkolóink védettségi igazolvánnyal vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével léphetnek be a csarnokba. Mindkét esetben szükség van érvényes személyazonosító okmányra! A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon, óriás LED-kivetítőn nézhetik a találkozót. THE BEAVER-nyitás 15 órakor!

Támogatóink