DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Küzdünk az első perctől az utolsóig

Pénteken a Ferencváros elleni rangadó vár a DVSC-TVP-re. A csapat elszánt, a lányok várják a meccset.

Emlékezetes csatát hozott a legutóbbi Debrecenben játszott DVSC-TVP–Ferencváros mérkőzés. Tavaly a bajnoki döntőbe jutás volt a tét, s egy végletekig kiélezett csatában 26–25-re nyertek a vendégek, s bejutottak a fináléba. Akkor egy apró lépés hiányzott a bravúrt jelentő döntetlenhez („sajnos az utolsó dobásra nem maradt időnk”) – fogalmazott a meccs után Tone Tiselj. Pénteken újfent nekiveselkedik a csapat, a lányok újra megpróbálják megszorongatni a zöld-fehéreket. AZ MTK elleni Magyar Kupa továbbjutás és a Kisvárdán szerzett két bajnoki pont jót tett a lelkeknek, remek hangulatban készül az együttes a ferencvárosiak fogadására.

A fentebb már említett utolsó debreceni Loki-Fradin Maria Garbuz volt a DVSC-TVP legjobbja, orosz légiósunk hat gólt szerzett tavaly májusban.

– A Ferencváros jó csapat, nem véletlenül szerepel rendszeresen a Bajnokok Ligájában. – mondta a pénteki rangadó előtt Maria Garbuz. – Amikor Debrecenbe kerültem hallottam, hogy az ellenük vívott meccs az egyik nagy rangadó, de így is meglepett, amit a Fradi elleni meccseken tapasztaltam. Nálunk mindig jó a hangulat, de ez a találkozó mégis különleges miliőben zajlik, úgyhogy nagyon várom a pénteket. Nálunk az utóbbi időszakban akadt gond bőven, sok volt a sérült, a beteg. Abban bízom, hogy ezek a problémák még erősebbé, összetartóbbá teszik a csapatunkat. Felkészülünk az ellenfélből, aztán a pályán mindent beleadunk, küzdünk az első perctől az utolsóig.

A holnap 18 órától kezdődő találkozón a Kékes testvérek fújják a sípot. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.


A kiemelt kockázatú eseménynek megfelelően a rendezők belépéskor átvizsgálják a nézőket, hogy ne kerülhessen bevitelre semmilyen tiltott tárgy, és olyan anyag, amely erőszakos, a mérkőzés biztonságos lebonyolításához kötődő cselekményekhez felhasználható. A találkozó biztonsági besorolása miatta az esetleges rendbontások kiszűrése érdekében a beléptetésnél és a mérkőzés idején a csarnokban videofelvétel készül. Ugyancsak a biztonság érdekében a csarnokba semmilyen folyadékot nem lehet bevinni!

A DVSC-TVP ősszel megszokott nagy sikerű gyermekmegőrzője ezúttal is kinyit. Aki szeretné igénybe venni a gyermekmegőrzőt, az a bejáratnál a hostesseknek jelezze!

További jegyeladással kapcsolatos információ, hogy 400 db jegyünk marad még, amit a mai napon, illetve holnap 14 óráig lehet elővételben megvásárolni. A pénztárak abban az esetben nyitnak ki 15:30-kor, ha elővételben nem kel el az összes jegy. Erről természetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Támogatóink