Lajtos Nóri nélkül folytatja a csapat

Az alapszakasz befejezése után négynapos pihenőt kaptak a DVSC-TVP-Aquaticum játékosai, szerda délután azonban már újra edz a csapat. Rossz hír, hogy a térdműtét előtt álló Lajtos Nóra nélkül.

Norcos még ősszel, a Siófok elleni idegenbeli mérkőzésen sérült meg, s bár azóta visszatért a kapuba, a Békéscsaba elleni meccsen egy rossz mozdulat után érezte, hogy baj van a térdével. A vizsgálatok során kiderült, hogy a bal térdében elszakadt az elülső keresztszalagja.
– Jövő hét pénteken műti meg Dr. Abkarovics Géza a bal térdemet, a fehérvári kórházban, így a rájátszásban csak a szurkolóként segíthetem a csapatot – mondta el honlapunknak a kiváló kapus. – Remélem jól sikerül a műtét, a rehabilitáció sikere pedig rajtam is múlik. Szeretnék minél hamarabb visszatérni!
Az alapszakaszt a hetedik helyen záró csapat játékosai négynapos pihenőt kaptak, szerda délután edz újra a társaság, természetesen Lajtos Nóra nélkül. Norcos sérülése miatt viszont mától a felnőttekkel készül a juniorok kapusa, Kiss Bernadett.

Támogatóink