DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Látszanak a hibák és az erények

Egy fölényes győzelem és egy szoros, mégis sima vereség után csütörtökön a Fradi otthonába látogat a DVSC-TVP.

Az MTK elleni 23 gólos siker és a váci vereség után a Loki a Ferencváros elleni, idegenbeli tévés meccsre készül. De mennyivel lettünk okosabbak az első két mérkőzés után.

– Bebizonyosodott, hogy jobbak vagyunk, mint tavaly, de a mezőny is nagyon sokat erősödött, ez volt a rajt előtt is a véleményem – mondta Varga József, a DVSC-TVP vezetőedzője. – Vácon nagyot hibáztunk hogy nem ütköztük le elég határozottan a szerb Krisztina Liszcsevicset és  horvát játékos, Sonja Basicot. A szorosan záruló első játékrész után a második félidő elején ment el a meccs, onnan már csak kapaszkodtunk. A kapott gólok száma mutatja, hogy ezúttal nem volt jó a védekezésünk és nagyon hiányzott a kapusteljesítmény is.

Nem volt idő keseregni, hiszen máris itt a következő feladat, méghozzá a bajnokságban az egyik legnehezebb, idegenben a bajnoki címvédő FTC ellen.

– Ez az a mérkőzés, ahol ki lehet mondani, hogy az ellenfél az esélyesebb – folytatta Varga József. – Azt mondtam a lányoknak, hogy bebizonyíthatják, hogy ki a jó játékos. A tévéközvetítésnek köszönhetően több százezren látják majd a meccset, megmutathatjuk, hogy mit tudunk.

Mint arról már beszámoltunk a találkozó a az M4 sportcsatorna élő közvetítése miatt egy órával korábban, 17 órakor kezdődik.

Támogatóink