DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Lecsapni a lehetőségre

Az EHF-kupa fináléjáig menetelő DKKA ellen lép pályára a bajnoki negyeddöntő első meccsén a DVSC-TVP. Kezdés szerdán 18 órakor Dunaújvárosban.

dvsc_dkka_behar

Az újvárosiak vasárnap drámai csatában, idegenben lőtt több góljuknak köszönhetően búcsúztatták a dán Randers együttesét, s jutottak be az EHK-kupa döntőjébe, amelyhez ezúton is gratulálunk a Kohásznak! Természetesen a Loki játékosai is megnézték szerdai ellenfelük kupameccsét.

– Ugyanolyan meccset játszottak az újvárosiak, mint a párharc első találkozóján, Dániában, ahol szintén a hajrá volt az ellenfelüké – mondta Kelemen Éva a DVSC-TVP balszélsője. – Mi persze már a szerdai bajnoki negyeddöntő jegyében figyeltük a mérkőzést, s az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen egy európai kupadöntős lesz az ellenfelünk.

Az bajnokság alapszakaszában, Debrecenben 26-24-re nyertünk a DKKA ellen, s Dunaújvárosban is közel álltunk a bravúrhoz, hiszen a félidőben még 18-14-re vezettünk, aztán végén 28-24-re Zdravko Zovko csapat nyert.

– A papírforma a Dunaújváros mellett szól, ám azt ígérhetem, hogy nem feltett kézzel lépünk pályára – folytatta Vica. – Sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, s most egy jó csapat ellen mérhetjük meg, hogy hol tartunk. Az alapszakaszban itthon nagyon jól játszottunk az Újváros ellen, s idegenben is volt sanszunk, sajnos a második játékrész elejét elrontottuk. Most is meg kell próbálnunk okosan, százszázalékos koncentrációval kézilabdázni, végig figyelnünk kell, s ha adódik lehetőség, le kell csapni rá. A vasárnapi kupameccs miatt talán kicsit fáradtabbak lesznek, bár a döntőbe jutás valószínűleg pluszmotiváció számukra. Jó meccsekre számítok, az lenne a legfontosabb, hogy legyen esélyünk a jövő szerdai debreceni visszavágóra.

Támogatóink