Légiósaink remek szereplése

Jelena Deszpotovics és Bobana Klikovac is szerepelt a dániai olimpiai selejtező tornán továbbjutó montenegrói válogatottban.

boki_jeca

A két DVSC játékos az Uruguay ellen 34–19-re megnyert meccsen egyaránt eredményes volt, Jelena Deszpotovics három, Bobana Klikovac két gólt szerzett. A második körben Montenegró Dániát verte 26–22-re, ezen a találkozón nem szereztek gólt a Loki játékosai. A torna zárónapján Románia ellen játszott 23–23-as döntetlent a montenegrói válogatott, s a nyolc gólig jutó Jeca lett a mezőny legjobbja, Boki is eredményes volt kétszer.

Jelena Deszpotovics és válogatottban tétmeccsen ezúttal debütáló Bobana Klikovac érthetően vidáman tért vissza Debrecenbe.

– Természetesen izgultam a selejtező előtt, most pedig nagyon boldog vagyok – mondta Boki. – Valóra váltottuk az álmunkat kijutottunk Rióba. Azért jöttem Debrecenbe, hogy egy nívós bajnokságban jussak játéklehetőséghez, s tudom, a DVSC-ben eltöltött időszaknak nagy szerepe van abban, hogy bekerülhettem a válogatottba. Szeretnék a jövőben is bizonyítani, hogy a jövőben is ott legyek a keretben.

Támogatóink