Legyen igazi ünnep!

A DVSC kézilabda történetének legendás alakjai is ott lesznek szombaton a Hódosban. A klub 120. születésnapján a Vác ellen játszunk fontos meccset, de a kezdés előtt és a szünetben is lesznek programok.

A születésnapon 18 órakor kezdődik a váciak elleni bajnoki, így mindenki kényelmésen átérhet a Nagyerdei Stadionból a DVSC–Újpest labdarúgó rangadóról, amely ugyancsak a jeles ünnep jegyében zajlik.

A Hódos Imre Sportcsarnok vendéglátóhelyén, a THE BEAVER-ben kivetítőkön elevenítjük fel a klubtörténet legemlékezetesebb pillanatait. Ugyancsak a THE BEAVER-ben 16.30-tól felbecsülhetetlen értékű fotók készülhetnek. Szurkolóink az Eredeti EHF Kupával, valamint a kupagyőztes együttes csapatkapitányával, Csapó Erikával és edzőjével, Köstner Vilmossal készíthetnek közös fényképeket.

A mérkőzésen ott lesznek az 1987-es Bajnokcsapat és az 1995-ös és 96-os EHF Kupa-győztes csapat játékosai és szakvezetői. A kezdődobást klubunk legendás alakja, Komáromi Ákos végzi majd el.

A szünetben adjuk át Születésnapi Rajzpályázatunk díjait, s lesz egész pályás kapura dobó-verseny, méghozzá értékes díjakért.

A bejáratoknál minden szurkolónk megkapja az 11TEAMSPORTS (volt Szertár Sportbolt) kedvezményre jogosító kuponját.

Legyen igazi ünnepünk szombaton!

Támogatóink