DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A Loki-család újabb csodája

Lezárult az árverés, 1.752.000 forint gyűlt össze.

mez_counter

A DVSC-TVP 2015/16-os szezonban használt első számú, piros mezén – tisztelegve a csapat vezérszurkolója, a nyáron tragikus balesetben elhunyt Komáromi Gábor emléke előtt – aranyszínű cérnával hímezve ott van Komcsi szignója. Ahogy azt a szezon előtt a DVSC Kézilabda Kft. vezetése bejelentette, ezeket az egyedi mezeket a szezon végén elárvereztük, a befolyt teljes összeget Komcsi özvegye és az azóta megszületett Komáromi Enikő Éva kapja meg. Múlt héten, hétfőtől vasárnapig tartott a licit, amelyen 18 mezre tehettek ajánlatot az érdeklődők, s ez a hét is bebizonyította, hogy a DVSC kézilabdacsapata és a csapatot körülvevő közeg valóban olyan, mint egy nagy család. Vettek mezt a csapat támogatói, szurkolók, s egykori játékosok is, így jött össze az 1.752.000 forint

Kudor Kitti mezét Ilyés Tamás vette meg 100 ezer forintért, ugyanennyiért kelt el Jelena Deszpotovics (a MedHotel volt a vevő) Lajtos Nóra (Szertár Sportbolt) Marija Garbuz (DKV Zrt.) Horváth-Pásztor Bettina (TVP Gabona Kereskedőház Kft.) és Kelemen Éva meze. Utóbbi érdekessége, hogy a vevő a békéscsabai Baran Ádám, a magyar bajnok békéscsabai női röplabdacsapat elnöke. Karnik Szabina mezéért testvére Krisztián ajánlott fel 150 ezer forintot, Marincsák Niki dressze 62 ezerért lett Csáki Gergelyé, ugyanő 60 ezer forintot adott Szilágyi Ági mezéért. Bobana Klikovac mezéért a Loki egyik leglelkesebb szurkolója, Czabán Tamás adott 58 ezer forintot. Sirián Szederke meze 62 ezer forintért lett Galoff Robiné, Kiss Bernadett dresszét 32 ezerért szerezte meg Párványik Péter. A Debreceni Egyetem kancellárja, Bács Zoltán és felesége, Dr. Bácsné Dr. Bába Éva is licitált, a családé lett Varsányi Nóri (152 ezer) és Vígh Vivien (44 ezer) meze. A Hevesről származó Slakta Petra mezét földije, az előző jótékonysági árverésünkön is roppant aktív Báder Csaba vette meg 72 ezer forintért. Kiss Orsi meze egy régi Loki szurkolóé, Mézes Tamásé lett 44 ezer forintért, Karacs Jázmin mezéért Árva Gergő adott 52 ezer forintot.

S végül a legnagyobb összegű felajánlás, amely bizonyítja, hogy aki egyszer a DVSC-ben kézilabdázott, az szívében örökké lokista marad. Komáromi Tanítványok néven licitáltak Komáromi Ákos és Éva néni egykori tanítványai. Íme a névsor: Baranyai Rita, Békési Judit, Borók Rita, Buglyó Olívia, Csapó Erika, Csáki Viktória, Deák Melinda, Gaál Adrienn, Gábor Adrienn, Horváth Beáta, Karnik Mercédesz, Keczeli Danica (Dana Nikics), Kereki Edina, Király Annamária, Kiss Beáta, Kolsofszki Noémi, Kocsik Viktória, Köstner Vilmos, Madai Petra, Medgyessy Sándorné, Nagy Krisztina, Nyilas Tünde, Pusztai Tamásné, Soós Viktória, Sopronyi Anett, Sütő Edina, Sütő Mariann, Szász Andrea, Szász Mária, Tóth Rózsa, Zupkó Judit. A Komáromi Tanítványok Siska Pálma mezét vették meg 210 ezer forintért.

Így a liciten 1.602.000 forint gyűlt össze. A fiatal tehetségek közül Tóvizi Petra mezét a DVSC Kézilabda Kft., Halmai Pálma mezét pedig Dr. Papp László, Debrecen város polgármestere veszi meg 50-50 ezer forintért, míg a Debreceni Sportcentrum kollektívája ugyancsak felajánl 50 ezer forintot.

Így a végösszege 1.752.000 forint, ennyi pénzt vehet át Enikő!

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a jótékonysági árverés sikeréhez!

Támogatóink