Magyar Kupa: hétfőn irány Eger!

Alig váltak el, máris újra találkoznak, azaz a pénteki bajnoki meccs után hétfőn a Magyar Kupában lesz Eszterházy SC–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés.

A pénteki bajnokin a Hódosban nem vallott szégyent az újonc egri csapat, amely ezúttal házigazdaként néz majd farkasszemet a DVSC SCHAEFFLER csapatával. A mérkőzésre több mint félszáz debreceni szurkolót várnak a szervezők.

„Játékosaim számára fantasztikus élmény volt egy ilyen hangulatú csarnokban, ennyi ember előtt játszani – mondta Debre Viktor az Eszterházy SC mestere. – A Debrecen jobb erőkből álló csapat, amely az egri kupameccsen is esélyesként lép pályára.”

A bajnoki mérkőzést végig vezetve nyerte meg 32–25-re a DVSC.

„Örültem a győzelemnek, szükségünk volt a sikerélményre – fogalmazott Pal Oldrup Jensen a debreceniek szakvezetője. – Védekezésünkben sok volt az ütközés, s a támadójátékunkban is akadtak szép megoldások. Hétfőn azonban új mérkőzés kezdődik, null nullról.”

A Magyar Kupa-mérkőzés, amelynek tétje a negyedik fordulóba jutás október 22-én, hétfőn 18 órakor kezdődik az Eszterházy Főiskola Sportcsarnokában (Eger Leányka út 6.), a két játékvezető Marton Zsófia és Szabó Eszter lesz.

Támogatóink