DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Magyar Kupa: Tét a Final Four!

A Dunaújvárosi KKA otthonában lép pályára szerdán, 17 órakor a DVSC SCHAEFFLER csapata a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A tét a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutás.

Akad közös pont a két piros-fehér klub, a két város kézilabdázásának történelmében, hiszen egyazon évben, egy nap különbséggel nyertek először európai kupát. Az újvárosiak 1995 május 6-án a KEK-ben, mi május 7-én az EHF Kupában szereztünk aranyérmet, majd Volgográdban, az Európai Szuperkupa elődöntőjében is találkozott a két együttes.
A hosszú évtizedek óta tartó rivalizálás újabb állomása következik január utolsó napján, délután öt órakor. A két csapat legutóbbi nyolc meccsén egyaránt debreceni siker született, legutóbb szeptember 20-án, a Hódosban lejátszott bajnokin 31–19-re nyert a DVSC SCHAEFFLER. Ezzel együtt szó sincs arról, hogy Szilágyi Zoltán tanítványai félvállról vennék a kupameccset, hiszen a Kohász már bizonyította, hogy képes meglepetést okozni.
A debreceni lányokra ezen a héten két idegenbeli mérkőzés vár. A szerdai Magyar Kupa negyeddöntő után, vasárnap Ludwigsburgban lép pályára a Loki, a Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában. A kupameccsnek nagyobb tétje van.
„Izgalmas mérkőzés vár ránk. Ha nyerünk, bejutunk a négyes döntőbe, márpedig ez az egyik célunk idén, szóval nagyon várjuk a mérkőzést és mindent beleadunk, hogy megnyerjük – mondta a kupameccs kapcsán Tamara Haggerty. Egyszer már játszottunk ellenük a bajnokságban. Akkor nagy különbséggel nyertünk. Most is a győzelem a cél, de a kupameccsek mindig speciálisak, szóval meglátjuk. Ha jól játszunk, nem lehet gond.”
A január 31-én, 17 órakor kezdődő Dunaújvárosi KKA–DVSC SCHAEFFLER Magyar Kupa negyeddöntőt Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti majd. A találkozót a DKKA YouTube-csatornája élőben közvetíti.

Támogatóink