Március: a rangadók hónapja!

A jövő hónapban kétszer is Debrecenbe látogat a bajnoki címvédő Ferencváros, klubunk 120. születésnapján a Vácot fogadjuk és utazunk Mosonmagyaróvárra is. Íme márciusi program, melyből két meccsünket élőben közvetíti az M4Sport.

Pénteken Budaörsön játssza utolsó februári meccsét csapatunk, aztán a két Spanyolország elleni Eb-selejtező miatt szünet következik a klubprogramban.

A DVSC SCHAEFFLER márciusban először 9-én, szerdán lép pályára, a Magyar Kupa negyeddöntőjében fogadja a Ferencvárost, a meccs 18.30-kor kezdődik, s az M4Sport élőben közvetíti. Mindössze három napot kell várni a következő hazai mérkőzésre, március 12-én, szombaton közvetlen riválisunk, a Vác látogat Debrecenbe.  Ez a nap a DVSC 120. születésnapja, így a jeles alkalomból sok meglepetés várja majd a szurkolókat a Hódosban már a 18 órakor kezdődő meccs előtt is.

Március 18-án, pénteken újabb ki-ki meccs vár csapatunkra, a Mosonmagyaróvár otthonában. Kezdés 17.45-kor, M4Sport-os közvetítéssel. Öt napot kell várni a következő rangadóra: március 23-án, szerdán 18 órakor kezdődik a Hódosban a DVSC SCHAEFFLER–FTC-Rail Cargo Hungaria NB I-es bajnoki mérkőzés.

A programra nézve garantált, hogy szurkolóink nem unatkoznak majd márciusban!

Támogatóink