DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Mariana Costa is ott lesz a Siófok ellen

A Magyar Kupa negyeddöntő után a bajnokságban is a győzelem a cél a Siófok ellen. A csütörtöki bajnoki előtt veheti át a Magyar Kupa bronzérmet a Tatabányán súlyos sérülést szenvedő Mariana Costa.

Kezdjük a legfontosabb hírrel, Mariana Costa jobban van, sőt már mosolyogni is tud. A Győr elleni Magyar Kupa elődöntőben megsérült brazil légiósunk túl van a műtéten, Budapesten operálták meg törött járom-csontját és állkapocs-csontját, s már haza is térhetett Debrecenbe.

„Rosszabbul festek, mint ahogy vagyok” – mondta Mariana szerdán, arcán a szombati ütközés látványos nyomaival. Jobbszélsőnk Tatabányán nem vehette át a kupabronzot, így ezt a Siófok elleni bajnoki előtt kapja meg és ő végzi majd el a kezdődobást is.

Az utóbbi hetekben úgy tűnik, kezd visszatalálni csütörtöki ellenfelünk a csapat képességeihez méltó útra. Elmúlt három meccsükön döntetlent játszottak az Alba Fehérvár otthonában, magabiztosan verték Balatonbogláron a NEKA együttesét és két pontot szereztek a Vác ellen is. A siófoki együttes formajavulásában komoly szerepe van Marina Rajcsics visszatérésének. A montenegrói válogatott kapus a márciusi Magyar Kupa negyeddöntőt sérülés miatt kihagyta, most viszont jó formában várja a csütörtöki bajnokit.

A debreceni lányok a kőkemény tatabányai kupahétvége után hétfőre szabadnapot kaptak, így kedden kezdték el a közvetlen felkészülést a Siófok elleni bajnokira. Sajnos a Magyar Kupa négyes döntőjében bővült a sérültlista, Hornyák Dóra és Jovovics Jovana után Mariana Costa is hosszú időre kidőlt a sorból.

„Építkezni kell abból, hogy a Győrrel egy ilyen kiélezett mérkőzést tudtunk játszani, a fáradtságra pedig a gyógyír a bronzérem – mondta a DVSC SCHAEFFLER szélsője, Vámos Míra. – A Siófok elleni meccsek mindig szorosak, kiélezettek, most is nagy csatára számítok, de ahhoz, hogy a bajnokságban is megszerezzük a bronzérmet mindenképpen meg kell szereznünk a két pontot!”

Az április 27-én, 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Siófok bajnoki mérkőzést Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti majd.

A meccset az M4Sport Kézi YouTube csatornáján lehet élőben követni. 

Jegyeket elővételben, honlapunkon, a JEGY/TICKET menüpont alatt vagy közvetlenül a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken lehet online megvásárolni. Pénztár- és kapunyitás a mérkőzés előtt egy órával, 17 órakor lesz.

A mérkőzésre a nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül.

Az A-B-C-szektorokba szóló belépővel csak a Baksai utca felőli bejáraton lehet belépni a csarnokba.

 

Támogatóink