Mariana Costa nyáron elhagyja Debrecent

Klubunk történetének első világbajnokát hamar megszerette mindenki.

Mariana Costa tagja volt a 2013-ban, Szerbiában világbajnoki aranyérmet szerző brazil válogatottnak, dán és osztrák bajnokként érkezett Debrecenbe, ahol hamar letette a névjegyét. Fantasztikus embert, fantasztikus játékost ismertünk meg a személyében, rengeteget profitált vele a klub. Büszkék vagyunk rá, hogy itt játszik. Klubunk stratégiája azonban az, hogy azokon a posztokon, ahol lehetséges, magyar játékosokat szerepeltessen, ezért kerestünk más megoldást a brazil kézilabdázó helyére.

„Nehéz lesz elhagyni a klubot, ahol otthon érzem magam – fogalmazott Mariana Costa. – Imádom a szurkolóinkat, akik mindig hihetetlen hangulatot varázsolnak a Hódosba. És természetesen hiányozni fog mindenki a DVSC-ből: a csapattársaim, az emberek, akik segítenek a mindennapjainkban és gondoskodnak arról, hogy minden adott legyen számunkra, hogy csak a játékra kelljen koncentrálnunk.

De a búcsúig még vár ránk néhány meccs és ezek minden pillanatát együtt kell élveznünk! Szóval, csináljuk meg, érjük el a céljainkat!”

Támogatóink