Meccs az emlékezés jegyében

A BL-negyeddöntős ETO ellen felszabadultan játszhat a csapat, igaz a lányokon látszik, hogy megviselte őket a szombat esti tragédia.

beharangozo_dvsc_gyor

A békéscsabai győzelem után mosolygós kézilabdázóknak kellett volna hétfőn reggel érkezni a Hódosba. Szurkolóink szombat esti halálos balesete után azonban érthetően a szomorúság volt az úr. Az élet azonban megy tovább, szerdán játszani kell, s a DVSC-TVP mindent megtesz majd, hogy méltó ellenfele legyen a Bajnokok Ligájában negyeddöntős győrieknek.

A mérkőzés előtt természetesen a klub is megemlékezik a szombati, Békéscsaba-DVSC meccsről hazafelé halálos balesetet szenvedett szurkolóinkról. Az Ultras Debrecen is szervez megemlékezést, egy órával a kezdés előtt lesz gyertyagyújtás a csarnok bejáratánál. A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete is részvétét fejezte ki, s a Rába-parti városból érkező drukkerek is gyertyagyújtással róják le kegyeletüket a csarnoknál.

A mérkőzés iránt hatalmas az érdeklődés, több száz jegy kelt el elővételben, így minden bizonnyal telt ház lesz a Hódosban. Szerdán 15.30-kor nyitnak ki a csarnok pénztárai, kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint érkezzenek időben.

Támogatóink