Meccsdömping a héten

Bár az NB I-es felnőtt bajnokságban még tart a szünet, nem maradnak mérkőzés nélkül a debreceni szurkolók, a DVSC-TVP-Aquaticum csapatai kilenc mérkőzést játszanak a héten, mindegyiket hazai környezetben.

A felnőtt csapat szerdán és pénteken is pályára lép, előbb két edzőmérkőzésre érkezik a Vác együttese, a Hódosban szerdán 11.30-kor és 16 órakor kezdődnek a felkészülési találkozók. Pénteken a decemberben már látott olasz válogatott ellen játszanak Varga József tanítványai, a kezdés 18 órakor lesz.

A héten elkezdődik az utánpótlás bajnokságok rájátszása, mindkét csapatunk az 5-8- helyért játszik a folytatásban. Az ifjúságiak kedden 17 órakor a Monostorpályi úti csarnokban fogadják a Fradit, a juniorok csütörtökön 15 órakor a Hódosban játszanak a Dunaújváros ellen.

Vasárnap nagyüzem lesz a Monostorpályi úton, előbb az NB II-ben szereplő DVSC-TVP-Aquaticum III játszik a Bőcs ellen (felnőtt 11, junior 13 óra), majd megyei rangadó következik az NB I/B-ben, azaz DVSC-TVP-Aquaticum II – Nyíradony. A junior meccs délután háromkor, a felnőtt ötkor kezdődik.

Támogatóink