DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Meg kell nyomni a végét!

Varsányi Nóri: „Ilyenkor a vége felé már nehéz, de meg kell nyomni ezt a három meccset!”

Két hét szünet után újra bajnoki mérkőzésre készül a DVSC-TVP, szombaton 18 órakor a Bajnokok Ligája negyeddöntős FTC-Rail Cargo Hungária vendége lesz a csapat.

– Furcsa év volt, amelyben többhetes szüneteket zsúfolt program követett, mint ez a mostani időszak is – mondta Varsányi Nóra.

– Azt nem mondanám, hogy megszoktuk ezt a ritmust, de próbáltunk alkalmazkodni hozzá. A Ferencváros az esélyes, de mi mindent megteszünk, hogy jó meccset játszunk a fővárosban. A zöld-fehéreknek akadtak gondjai, hiányzik a sérült Szucsánszki Zita , de az FTC nélküle is nagyon erős. A kéthetes szünetben csináltunk jó néhány tesztet, ezekből kiderült, hogy fizikailag rendben van a csapat. Ilyenkor a szezon vége felé már nehéz, de tudjuk, hogy meg kell nyomni ezt a hátralevő három meccset!

Az biztos, hogy a szombati találkozón nálunk is lesznek hiányzók. Marincsák Nikiről már tettünk említést, de Marija Garbuz, Jelena Deszpotovics és Tóvizi Petra sem léphet pályára kisebb sérülés miatt, így biztos több szerep juthat a fiataloknak az Elek Gyula Arénában.

A mérkőzést a Fradi YouTube csatornáján követhetik majd szurkolóink. A linket a mérkőzés napján Facebook és weboldalunkon is megosztjuk.

Támogatóink