DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Meg kell szenvedni a sikerért!

Pénteken a magyar bajnokságban bizonyíthat a csapat, a Mosonmagyaróvár otthonában lépnek pályára Tone Tiselj tanítványai.

mkc_dvsc_behar

A Nantes elleni kupabúcsú után nem maradt sok idő a kesergésre, hiszen pénteken már Mosonszolnokon, a Mosonmagyaróvár otthonában lép pályára a DVSC-TVP. Az EHF Kupa-párharc után egy roppant kellemetlen rivális vár a debreceni hölgyekre, akik a vállsérülése miatt hiányzó Bobana Klikovac nélkül indultak el a hosszú dunántúli túrára.  A csapat csütörtök délelőtt még a Hódosban edzett, aztán kora délután útra is kelt, az éjszakát Tatán töltik a lányok, innen utaznak majd Mosonszolnokra.

A DVSC-TVP csapatkapitányát, az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott 28-as keretébe meghívott Kelemen Évát kérdeztük az elmúlt napokról.

– Természetesen nagyon örültem, hogy a kapitány gondolt rám és az Eb-keretbe jelölt – kezdte Vica. – De egyelőre a Lokiban ránk váró feladatokra koncentrálunk. A kupabúcsú lelkileg megviselte a csapatot, ám tudjuk, hogy nincs idő a sebeket nyalogatni. Pénteken egy nehéz meccs vár ránk, amelyen meg kell szereznünk a két pontot!

A mosonszolnoki sportcsarnokban 18 órától indul majd útjára a labda. A sípot a Horváth, Marton játékvezetői páros fújja. És ahogy azt szurkolóink megszokhatták, élő közvetítésünknek ezúttal is Facebook (https://www.facebook.com/dvsckezi/) oldalunk ad majd otthont.

Támogatóink