Megállapodás a Szerencsejáték Zrt.-vel

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Szerencsejáték Zrt. ebben a szezonban is támogatja a DVSC-TVP csapatát.

Klubunk keddi sajtótájékoztatóján Zsiga Marcell a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója jelentette be, hogy cégük, amely a magyar sport kiemelt támogatója, továbbra is a debreceni kézilabdacsapat mögött áll. Az előző szezonhoz képest mindössze annyi a változás, hogy ezentúl nem a Magyar Kézilabda Szövetségen keresztül, hanem közvetlenül szponzorálja a klubokat a cég.

– Debrecen igazi sportváros, ahol a kézilabdán több élvonalbeli csapat működik, a fiataloknak van választási lehetőségük, ha sportolni szeretnének – mondta Zsiga Marcell, aki felidézte, hogy gyermekkorának rendszeres programja volt a televízió előtt szurkolni az európai kupameccset játszó Lokinak. – Cégünk ebben az évben több rekordot is megdöntött, s ebben fontos szerepe van a sporttámogatásnak.

Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője a szakmai és gazdasági fejlődés fontosságát hangsúlyozta.
– A csapat mögé felsorakozó gazdasági szereplők jelenlétükkel nem csak a pályán elért eredményeket veszik figyelembe, hanem a klubnál folyó munkát ismerik el – fogalmazott Ábrók Zsolt.

Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere elmondta, hogy az Szrt. debreceni jelenléte a sport támogatásán kívül másban is kézzel fogható, így a cég többek között a Békás-tavi játszótér építését is támogatta.
– Reményeink szerint ez a szerződés is hozzájárul ahhoz, hogy a debreceni csapat tovább fejlődjön, s egyre markánsabb résztvevője legyen az európai kézilabdának – mondta Dr. Papp László.

Támogatóink