DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megfogyatkozva, de elszántan

Szombaton 18 órakor Siófokon játssza első idei bajnoki meccsét a DVSC SCHAEFFLER. A felkészülés nem volt zökkenőmentes, többen hiányoznak betegség miatt, de a csapat elszántan indul el a Balaton-parti városba.

Az előjelek nem a legjobbak a 2022-es esztendő első bajnoki találkozója előtt, hiszen a héten megtizedelt kerettel gyakorolt a csapat, betegség miatt több játékosra nem számíthat a szakmai stáb. Mindezek ellenére jó hangulatban, elszántan készült a csapat a nagyon fontos hatvan percre, amelyen egy feljövőben levő együttes lesz a DVSC SCHAEFFLER ellenfele. A Siófok KC szezonkezdete rosszul sikerült, ám Uros Bregar érkezése elindult felfelé, a szlovén szakember irányításával százszázalékos a csapat. A siófokiak legeredményesebb játékosa ebben a szezonban a norvég Malin Holta, akit a debreceni közönség is jól ismerhet, hiszen 2016 őszén a Nantes elleni EHF Kupa-párharc két meccsén 19 gól lőtt nekünk a francia csapat kézilabdázójaként.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a remek játékosok alkotják a Siófok keretét, ellenfelünknél akadnak rutinos kézilabdázók s tehetséges fiatalok egyaránt – fogalmazott irányítónk Vámos Petra, aki a Dehir.hu szavazásán a 2021-es év legjobb debreceni sportolója lett. – A legfontosabb, hogy a saját játékunkat játsszuk, akkor jó esélyünk lehet a két pont megszerzésére. Nem volt egyszerű hetünk, hiszen többen is hiányoznak, de bízom benne, hogy ez extra motivációt ad a meccsre és győztes bajnokival kezdjük az évet.”

A Siófok KC–DVSC SCHAEFFLER bajnoki mérkőzés január 15-én, szombaton 18 órakor kezdődik a Kiss Szilárd Sportcsarnokban (8600, Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.). A találkozót Altmár Kristóf és Horváth Márton vezeti majd. A mérkőzést a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak. A 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink