DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megfogyva, de elszántan!

Szombaton, magyar idő szerint délután három órakor lép pályára az SCM Craiova otthonában a DVSC-TVP. A tét az EHF Kupa csoportkörébe jutás.

Korán keltek pénteken a DVSC-TVP játékosai a nagyváradi Impero Hotelben, hiszen magyar idő szerit reggel fél hétre ki kellett érni a helyi repülőtérre. Innen Bukarestbe repült a debreceni delegáció, a román fővárosból pedig már csak egy röpke ötórás buszozás választotta el a lányokat Craiovától. Csapatunk busza rendőri felvezetéssel érkezett Craiovába, s a városban mindenhová elkísérték a rendfenntartók a mieinket.

A délutáni másfél órás edzés után vacsora, majd megbeszélés volt a program, majd a fárasztó nap után nyugovóra tértek a lányok. A rengeteg probléma dacára – vagy éppen ezért – roppant elszánt a társaság, a péntek délutáni edzésen látszott a csapaton, hogy várja a meccset, amely szombaton magyar idő szerint 15 (!) órakor kezdődik, a Tarasz Kuzs Viktor Zsuba ukrán játékvezető páros vezeti majd.

– Mindent meg fogok tenni azért, hogy a visszavágón pályára léphessek – mondta a tőle megszokott elszántsággal Madalina Zamfirescu, akinek a hétfő délutáni edzésen fordult alá a bokája. – Borzasztó, hogy itt vagyok, de nem játszhatok. Sok a sérültünk, és a Craiova Románia második legerősebb csapata, ám én bízom a lányokban, s abban, hogy ott leszünk az EHF Kupa csoportkörében.

Támogatóink