Megijedni tilos!

Kedden 18 órakor a BL-győztes Győr otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER.

Nem kétséges, a világ jelenlegi legjobb klubcsapata ellen játszik kedden a debreceni együttes. az EHF Kupa-párharc két meccse között mindenképpen szeretnének tisztességes helytállni Köstner Vilmos tanítványai, ehhez azonban a maximumot kell nyújtaniuk. Az biztos., hogy nem léphet pályára Karnik Szabina, jobbátlövőnknek a Jagodia elleni hazai meccs előtt sérült meg a hüvelykujja, helyére Petrus Mirtill került a keretbe. Az ifjú balszélső először játszik tétmeccset az Audi ETO ellen, s utoljára lép pályára „kiskorúként”, hiszen csütörtökön ünnepli a 18. születésnapját.

„Biztos, hogy nagy élmény a Győr ellen kézilabdázni, s remélem nekem is jut szerep a mérkőzésen – mondta a meccs előtti délután Mica. – Tiszteljük a klasszisokkal felálló ellenfelünket, de nem szabad megijednünk az ETO játékosaitól. Bátor játékkal, jó meccset játszhatunk Győrben!”

Az nem meglepő, hogy a győriek mérlege ebben a szezonban is lenyűgöző, az ETO 14 tétmeccset játszott a szezonban, s valamennyit megnyerte.

A kedden 18 órakor kezdőd mérkőzést Medve Róbert és Südi Péter vezeti majd, a találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink