DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megkeresi, mit lehet javítani!

Tone Tiselj távozása után a szezon végéig Vida Gergő irányítja a DVSC-TVP szakmai munkáját. A 32 éves edző eddig a klub ifjúsági csapatánál dolgozott, de besegített a felnőttek tréningjein is.

Vida Gergő a kézilabdás városnak számító Nádudvarról indult, s került 2012-ben a Debreceni Sportcentrumhoz, majd 2014-ben a Lokihoz utánpótlásedzőként.

– Meglepett a felkérés?
– Az mindenképpen meglepett, hogy most történt mindez.

– Bemutatkoznod nem kell a lányoknak, hiszen eddig is szerepet kaptál a felnőtt csapat munkájában.
– Egyéni képzéseket tartottam, s az edzéseken is besegítettem, így abszolút nem ismeretlen számomra a keret.

– A fiatalok közül pedig több játékosnak is edzője voltál.
– A Győrből érkezett Hársfalvi Julcsin kívül mindenkinek, azaz Tóvizi Petra, Szabó Dóra, Szabó Panna, Román Dorina és Pénzes Laura is volt a játékosom.

– Mi lesz az első dolgod vezetőedzőként?
– Nekiülök és visszanézek minden mérkőzést, próbálom megkeresni, hogy miben lehet javítani a játékunkon. Ami talán a legfontosabb gyorsindításaink hatékonyságának javítása. Ebben a csapatban sokkal több van, mint amit eddig ebben a szezonban kihozott magából és ezt együtt, közösen be fogjuk bizonyítani önmagunknak és szurkolóinknak.

Vida Gergő kinevezésével az utánpótláscsapatoknál is lesznek változások. Az ifjúsági I. osztályban szereplő csapatnál Győrvári Viktor dolgozik majd Vida Gergő helyett, ezt a munkát párhuzamosan végzi a serdülő I. osztályban szereplő együttes irányításával.  Természetesen Vida Gergő továbbra is odafigyel volt tanítványaira és segíti Győrvári Viktor munkáját is. A serdülő III. osztályban szereplő DVSC-TVP III edzéseit a jövőben Győrvári Viktor helyett Milánik Zoltán vezeti majd.

Támogatóink