DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megkezdődött az edzőtábor!

Kedden 16:30-kor már a Mosonmagyaróvár ellen játszik zártkapus meccset a DVSC SCHAEFFLER a balatonboglári NEKA-csarnokban.

Hétfőn reggel nyolckor indult el a Hódos parkolójából a DVSC SCHAEFFLER csapata, s bár a nagy forgalom miatt a tervezettnél kicsit hosszabb volt az út a Nemzeti Kézilabda Akadémia bázisáig, a lányok szerencsésen megérkeztek. Nem tartott a csapattal a térdműtétje után még rehabilitációs munkát végző német kapus, Ann-Cathrin Giegerich valamint a héten rajtoló ifjúsági világbajnokságra készülő Csernyánszki Liliána és Panyi Anna. Ott van viszont a kerettel Balatonbogláron a DVSC Kézilabda Akadémia három ifjúsági korú játékosa Kelemen Dorina, Reszegi Eszter és Silye Nanda.

„A felkészülés egyik legkeményebb hete lesz a balatonboglári, a Nemzeti Kézilabda Akadémián minden adott, hogy a lányok csak az edzésekre koncentráljanak, s a csapatépítés szempontjából is hasznosak ezek a napok – mondta az érkezés után Szilágyi Zoltán vezetőedző. – Két edzőmérkőzést is játszunk a héten, kedden a Mosonmagyaróvár, pénteken pedig a Siófok lesz az ellenfelünk. Nívós ellenfelekkel szemben kísérletezhetünk, s bár az eredmény továbbra is másodlagos, fontos, hogy jó csapatokkal játszhatunk.”

A lányokra a szállás elfoglalása és egy rövid pihenő után hétfőn délután kemény erőnléti edzés várt, kedden délelőtt pedig labdás gyakorlás következik.

Kedden délután 16:30-kor a NEKA-csarnokban a Mosonmagyaróvár ellen játszunk zártkapus edzőmeccset. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Pénteken délután a Siófok lesz az ellenfél, amely mérkőzés szintén zártkapus, ám ezt a találkozót a siófoki klub kérése alapján nem közvetítjük.

Támogatóink