DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megkezdtük a felkészülést!

Immár hagyományosan, a Sportdiagnosztikai Életmód- és Terápiás Központban elvégzett felméréssel kezdte meg az új szezont a DVSC SCAHEFFLER csapata.

A SET minden igényt kielégítő létesítményében találkoztak szerdán reggel a DVSC SCHAEFFLER játékosai. A mindenre kiterjedő általános orvosi vizsgálaton kívül fizikai és élettani felméréseket végeztek el az intézmény szakemberei.

Az első napról hiányzott a párizsi olimpiára benevezett  trió, a magyar válogatott Füzi-Tóvizi Petra mellett Tamara Haggerty a holland keret tagja, míg az újonnan érkező Kristin Thorleifsdóttir a svéd nemzeti együttes keretébe került be. Ők hárman értelemszerűen, csak az ötkarikás játékok után csatlakoznak a csapathoz. Szintén új szerzemény, a francai jobbátlövő, Océane Sercien-Ugolin, aki ugyan nem lesz ott az olimpián, ám részt vett a franciák  felkészülésében, így kapott még néhány nap pihenőt, ő majd hétfőn kapcsolódik be a közös munkába.

Két új arcot így is felfedezhettünk a SET-ben gyülekező hölgyek között: az osztrák válogatott jobbátlövő, Kristina Dramac és az irányító Tóth Nikolett ott volt a csapattal és a hangulatot elnézve egyiküknek sem lesznek beilleszkedési gondjai. A hét hátralevő két napjában a Hódosban vesznek részt a lányok fizikai teszteteken, majd jövő hétfőn megkezdődik a labdás felkészülés az új szezonra.

Támogatóink