DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megnyertük a III. Komáromi Gábor Emléktornát

Az esélytelennek tartott, ám hatalmasat küzdő DVSC Kézilabda csapata végzett az élen a Komcsi emlékére megrendezett kispályás focitornán.

„Erre nagyobb oddszot adtak volna, mint Panama vb-győzelmére” – mondta Dobrán Csabi, mielőtt átadta volna a III. Komáromi Gábor Emléktorna győztesének járó díjat csapatkapitányunknak, Szücs Lajosnak.

A szombat délelőtti koszorúzás után 12 csapat vágott neki az Agrár két műfüves pályáján a Komcsi emlékére megrendezett tornának. (Köszönet és elismerés a szervezőknek, a remek hangulatért!) A DVSC Kézilabda együttese kis szerencsével nyerte meg saját csoportját, hiszen az After FC-t, a Force Fieldet, a Dunaújvárost és a Zsiványokat magabiztosan legyőztük, de a csoport rangadóján 1–0-ra kikaptunk a SZUD & VG-től. A Szívtiprók váratlan botlásának köszönhetően azonban meglett a hatos első helye, így az elődöntőben a SZUD Jugend ellen léphettünk pályára. A tornát egy cserejátékossal kezdő, így érthetően egyre fáradtabb csapat a folytatásban már nem számíthatott a védelem oszlopára, Győrvári Viktorra, azaz mindenkinek végig kellett játszania a hátralevő két meccset. Az ifjú SZUD-osok elleni 2–1-es diadal azt jelentette, hogy a tornagyőzelemért játszhatott csapatunk, Derék Boyz ellen. Mindenki magabiztos győzelmet várt a mezőnyön addig hurrikánként átgázoló ellenfelünktől, ám a taktikusan játszó, hatalmasat küzdő csapat ismét 2–1-re nyert, s ezzel megnyerte a tornát. Ráadásul két különdíj is járt a DVSC Kézilabda együttesének, hiszen a torna legjobb kapusa Mészáros Attila, míg legjobb mezőnyjátékosa Bereczky Bence lett.

Komcsi a szülei által irányított csapat mellett nőtt fel, így talán nem is lehetne jobb helyen a III. Komáromi Gábor Emléktorna első helyezettjének járó díj, mint klubunk irodájában a Hódosban.

Támogatóink