DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megragadni a lehetőséget

Az Érd elleni párharcban dől majd el a harmadik hely sorsa – Sirián Szederke nagyon szeretne bronzérmes lenni.

erd_dvsc_behar

Még két meccs van hátra a szezonból, az Érd elleni párharc, amely a bronzéremről hivatott dönteni. Az első találkozót május 19-én, 19 órakor játsszák Érden, a visszavágóra egy héttel később május 26-án, 18 órakor a Hódosban kerül sor.

– A célunkat már túlteljesítettük, ám ez nem jelenti azt, hogy megállnánk itt – mondta a DVSC-TVP beállósa, Sirián Szederke. – Most már a taktika csiszolására fektetjük a hangsúlyt, apróságokat próbálunk meg kijavítani. Jó szezonunk volt, de szeretnénk megkoronázni, megragadni a lehetőséget és megszerezni a bronzérmet!

A Dunaújváros elleni párharc és Fradi elleni két meccs is megmutatta, hogy milyen erőket képes mozgósítani a debreceni csapat.

– Mindenkiben dolgozik a bizonyítási vágy, ezért is volt jó a Fradi elleni párharc – folytatta Szedi. – Az elmúlt időszakban még egységesebb lett a csapatunk, összeértünk, s Tone Tiseljtől is sokat tanultunk. Az Érd gyors játéka ellen sokat kell futni, tartani kell az ellenféllel a lépést. A kemény védekezés az alap, ehhez kell majd a minél hatékonyabb támadójáték. Fontos, hogy az első mérkőzésen olyan eredményt érjünk el Érden, amely után a Hódosban lesz esélyünk. A Dunaújváros ellen ötgólos hátrányt dolgoztunk le, jó lenne most ennél kedvezőbb helyzetből kezdeni a visszavágót. A Hódosban, a debreceni közönség előtt csodákra vagyunk képesek!

Támogatóink