DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megszületett az új Loki-induló

Kozma Norbert és Koroknai Árpád szerzeménye az új Loki-induló, amelynek élő ősbemutatója pénteken a DVSC-TVP-Fradi meccs előtt lesz a Hódosban.

A dal születéséből a két zeneszerzőn (szövegírón) kívül kivették a részüket a Loki ultrái is, akik a stúdióban is ott voltak, hangjukat felfedezhetjük a felvételen. De miként is fogant az legfrissebb Loki induló?

– Amikor Lukács Laciék úgy döntöttek, hogy visszavonják a Tankcsapda által játszott Loki-indulót, többen is megkerestek – mondta el a számot bemutató sajtótájékoztatón Koroknai Árpád. – Felmerült, hogy dolgozzuk át a 2000-es évek elején született Loki-indulót, de én úgy gondoltam, hogy akkor jobb lenne egy újat csinálni. Ehhez az alapot egy régi, még a P-Boxnak készült, ám végül fiókba került zene adta, amit Kozma Norbival felhasználtunk, ebből született meg az új szám. A szöveggel és a ritmussal kapcsolatban is kértük a debreceni ultrák véleményét, akik a stúdióba is eljöttek velünk, így született meg az induló. Nagyon fontos volt, hogy a DVSC kézilabda és labdarúgó csapatának vezetői végig támogattak minket, s a két csapat játékosai részt vettek a számhoz készült klip felvételén.

A Kori által is említett klipben felfedezhetjük mindkét csapat múltjának dicső pillanatait. A szövegben minimális eltérések vannak a kézis és a focista változatban (például a Nagyerdei Stadion helyett Hódos, a hajrá, fiúk helyett hajrá, lányok).

– A kézilabda csapat nevében is köszönjük a megkeresést, amiben tudtunk segítettünk a szerzőknek – mondta el Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft ügyvezetője. – A lányok is szívesen vettek részt a felvételen, bízunk benne, hogy ez a szám sok győztes meccs előtt és után fog felhangzani a Hódosban.

Ábrók Zsolt ezután két DVSC-TVP-mezt és két VIP bérletet adott át Koroknai Árpádnak.

A klip végleges változata február végén készül majd el, addig is várjuk szurkolóinktól a csapat történetéből azokat a felvételeket, amelyek fokozhatják a hangulatot. Címünk info@dvsckezi.hu

Az új Loki induló nyilvános ősbemutatójára pénteken kerül sor, a DVSC-TVP-Ferencváros kézilabda rangadó előtt.

 

Támogatóink