Megtöltjük a Kék Vödröket!

A Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft. felhívására csatlakoztak városunk élcsapatai a „Kék Vödör” akcióhoz.

A Debreceni Karitatív Testület 2017-ben immár harmadik alkalommal szervezi meg karácsonyi szeretetakcióját, s a DVSC-TVP, csakúgy mint az elmúlt esztendőkben, ezúttal is csatlakozott a kezdeményezéshez!

Klubunkon kívül ugyancsak a karitatív akció mellé állt a DVSC Futballszervező Zrt., a Debreceni Vízilabda Klub,  a Debreceni Hoki Klub, a DEAC kosárlabda-csapata, valamint a DSC SI.

A „Kék Vödör” akció keretében a sportszervezetek tartós élelmiszereket, gyűjtenek, melyeket a Debreceni Karitatív Testület juttat el a rászorulóknak. Tavaly 3000 csomagot osztottak szét, s a szervezők reményei szerint idén nő ez a szám.

A sportolókon kívül is várják a felajánlásokat, hogy minél több „Kék Vödör” teljen meg. Aki segíteni szeretne, az megteheti a Kossuth téren található „Add tovább!”-házikóban, ahol az önkéntesek december 7.-23-ig várják az érdeklődőket, míg a sportcentrum üzemeltetésében lévő létesítmények közül a Debreceni Sportuszodában (Debrecen, Zákány utca 4.) és a Debreceni Jégcsarnokban (Debrecen, Derék utca 33.) van lehetőség az adományok elhelyezésére.

Támogatóink