Megtörni a rossz sorozatot!

Ebben a szezonban eddig csak az újonc Kecskemét otthonában tudtunk idegenben nyerni. Ideje lenne megtörni a rossz sorozatot. A következő lehetőség szombaton 17 órakor az Alba-Fehérvár otthonában.

Legutóbb március 3-án játszott bajnoki mérkőzést a DVSC-TVP együttese, így éppen négy hét kihagyás után lép pályára Székesfehérváron a csapat.

Alaposan kihasználtuk a négyhetes bajnoki szünetet – mesélt Varsányi Nóri. – Az első időszakban kemény fizikai munkát végeztünk, aztán egy hétig alig voltunk, hiszen hiányoztak a válogatottak. Aztán ezen a héten már csak a Fehérvár elleni idegenbeli mérkőzésre koncentráltunk.

A rossz idegenbeli sorozat megszakítása mellett jó lenne visszavágni a fehérváriaknak, hiszen Deli Rita tanítványai az ősszel nyerni tudtak a Hódosban.
– Jó lenne visszavágni, de nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen az Alba-Fehérvár jó csapat – folytatta jobbszélsőnk. – Nehéz szezonunk van, rengeteg sérülés hátráltatja a munkánkat, de talán éppen ez adhat plusz erőt. Mindent megteszünk majd a győzelemért!

A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária vezeti. A találkozót a DVSC TVP YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink