Megvan a 21.  győzelem!

Utolsó idegenbeli meccsén a Vasas otthonában nyert magabiztosan a DVSC SCHAEFFLER.

Mindkét oldalon rengeteg hibával kezdődött a mérkőzés, a nagyot küzdő hazai csapat az első játékrész derekáig jó tartotta magát. Aztán ha döcögve is, de megindult a Lokomotív, javult a védekezésünk, Csapó Kyra jól védett, így szünetig ötgólosra nőtt az előnyünk.

A folytatásban már sokkal pontosabban kézilabdáztak a debreceni lányok, a jó védekezésnek köszönhetően sorra lőttük a könnyű gólokat, Vámos Míra pedig ismét parádézott a balszélen. A hajrában is folyamatosan nőtt a különbség, Szilágyi Zoltán a fiataloknak is lehetőséget adott, s ezt Csernyánszki Liliána góllal, Torda Vanessa pedig remek kapusteljesítménnyel hálálta meg. Vanessa szűk negyedóra alatt mindössze egy gólt kapott, a hat kapujára tartó lövésből ötöt hárított.

Ezzel megvan a DVSC SCHAEFFLER 21. győzelme a 2021//22-es szezonban!

VASAS–DVSC SCHAEFFLER 16–33 (9–14)
Fáy utca 200 néző. V: Őri, Pozdena

VASAS: KURUCZ –Imre R., Pénzes 2 (1), Kajdon 1, Faragó L. 3, Szilovics 1, Oláh K. 2. Csere: Gercsó (kapus) Kovács N. 2, Speth, M. Agbaba 4 (1), Nagy Zs., Ács, Imrei, Szatnári M., Blaubacher 1. Edző: Penszki Gergely
DVSC: CSAPÓ KYRA – M. Costa 1, Kovács Anna 2, Bordás, HORNYÁK D. 2, VÁMOS P. 4, Petrus 3, Csere: TORDA (kapus), Jezsikava, Planéta 5 (1), TÓVIZI 3, Poczetnyik L., SZABÓ N. 3, Arany, VÁMOS M. 9, Csernyánszki 1. Edző: Szilágyi Zoltán

Kiállítások: 6, ill. 6 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 2/1

MESTERMÉRLEG
Penszki Gergely: Gratulálok a debrecenieknek a magabiztos győzelemhez! Több célunk volt a mai meccsen, leginkább a múlt heti első félidei játékunkat szerettük volna kijavítani, ez sikerült, sőt, ha kevesebbet hibázunk szorosabb is lehetett volna az eredmény a szünetben. A második félidőben a szívünkön kívül nem nagyon volt más a pályán, ész nélkül kézilabdáztunk.
Szilágyi Zoltán: A Vasas az első félidő első felében megnehezítette a dolgunkat, bár ehhez kellettek a hibáink is. Az elején a védekezésünk nem úgy állt össze, ahogy elterveztük. A folytatásban ezen javítottunk, ekkor már rendben volt a védekezésünk, ebből gyors gólokat szereztünk. A második félidőben örömjátékot mutattunk be, mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni. Kapusaink jó teljesítményének is örülök!

Támogatóink