DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Megvan a bronzérem!

Remek kezdés után ugyan akadt a csapatnak egy hullámvölgye, de összeségében magabiztosan szerezte meg a bronzérmet érő győzelmet Székesfehérváron a DVSC SCHAEFLLER.

Remekül kezdtek Fehérváron a debreceni lányok s már az első negyedórában hatgólos előnyt szereztek. Működött a védekezés, Csapó Kyra is hozzátette a magáét a kapuban, s a támadójátékra sem lehetett panasz, különösen Petrus Mirtill volt elemében. Aztán egy komolyabb hullámvölgy következett, felzárkózott az Alba, ám szerencsére a szünet előtti percekben Torda Vanessa védéseinek, s néhány szép akciónak köszönhetően újra négygólosra nőtt az előnyünk.

A folytatásban egy ideig még jól tartotta magát a hazai együttes, de lassacskán felőrültük az ellenfelet. A remeklő Petrus Mirtill piros lapja sem törte meg a lányokat, a helyére érkező Vámos Míra is parádézott, Kovács Anna és Szabó Nina fontos gólokat lőtt, így a hajrára nem maradt nyitott kérdés. A DVSC SCHAEFFLER nyert, s ezzel matematikailag is biztossá vált, hogy a csapat harmadik helyen zárja a bajnokságot, több, mint egy évtized után szerzett újra bajnoki érmet a Loki!

Szép volt lányok!

ALBA-FEHÉRVÁR KC–DVSC SCHAEFFLER 28–36 (14–18)
Székesfehérvár 210 néző: V.:Kiu G., Kiu T.

FEHÉRVÁR: Tóth N. – TÖPFNER 10 (8), Afentaler 3, Besszer 4, Varga E. 1, UTASI L. 5, Takó. Cs: Kubina (kapus) Boldizsár 1, Gerháth K., Szarka A. 2, Ohijama 1, Bardi 1. Edző Józsa Krisztián
DVSC: Csapó Kyra – M. COSTA 2, FACHINELLO 2, Bordás 2, Hornyák D., Vámos P. 2 PETRUS 6. Csere: TORDA, SZABÓ N. 4, KOVÁCS ANNA 7 (3) Jezsikava 2, Planéta 1, Tóvizi 1, Poczetnyik L. 2, VÁMOS M. 5. Edző: Szilágyi Zoltán

Kiállítások: 2, ill. 8 perc
Hétméteresek: 8/8, ill 3/3

MESTERMÉRLEG
Józsa Krisztián: A Debrecen bebizonyította, hogy miért lett harmadik a bajnokságban.  Amíg erővel bírtuk próbáltunk kapaszkodni, de a kulcspillanatokban buta hibákat követtünk le. A hajrára e elfáradtunk átfutott rajtunk a Loki. 
Szilágyi Zoltán: Elismerést érdemel az Alba, mert megnehezítette a dolgunkat. Jól indultunk, támadójátékunkban megvolt a sebesség, ám az első félidő második fele a Fehérváré volt. Szünet után hoztunk egy jó átlagot támadásban, így megszereztük a két pontot. Ezzel, több fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosítottuk a harmadik helyünket. Nagyon büszke vagyok a csapatra, köszönöm a lehetőséget, gratulálok a játékosoknak és a stáb minden tagjának. A hátralevő három fordulóban is megpróbáljuk a maximumot nyújtani!

Támogatóink