DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Melós meccs vár a lányokra

Pénteken 19 órakor a Dunaújvárosi KKA lesz a DVSC-TVP vendége. Nem lesz egyszerű mérkőzés…

hal11

A mezőnyjátékosok közül mindenki egészséges, Kelemen Éva is túl van kisebb sérülésén, amely miatt nem lépett pályára múlt csütörtökön a Kőbányai úton. A kapusok közül viszont ketten sem léphetnek pályára. Lajtos Nóri térdsérülése után a rehabilitációs szakasznál tart, s sajnos Kiss Bernadett is megsérült. Detti térde a múlt pénteki gyakorláson fordult alá, pénteken megy MR-vizsgálatra, akkor dől el, mekkora a baj.

A Fradi elleni minden szempontból vállalható vereség bebizonyította, hogy a csapat már a bajnoki címvédő ellen is tud szépen veszíteni. Az újvárosiak ellen pedig a két pont megszerzése a cél.

– Jó lenne persze szép játékkal nyerni, de azt mondom, nem érdekel, hogy, csak nyerjünk. Arra egyébként sem számíthatunk, hogy a Dunaújvárost parádézva győzzük le, sokkal inkább dolgos meccsre számítok, amelyen mindenkinek ki kell vennie a részét a munkából. Az Újváros kellemetlen stílusban kézilabdázik, a nyitott védekezése ellen nem egyszerű az ellenfelek dolga. Igyekszünk felkészülni és persze nyerni. Nagyon számítunk szurkolóink segítségére, a lányok a bajnoki rajton is nagyon élvezték a fantasztikus hangulatot, ezúttal még inkább szükségünk lesz a segítségre, s nem mindegy, hogy milyen kép alakul ki az országban a DVSC játékáról, a Hódos hangulatáról, hiszen a mecset az M4 élőben közvetíti.

Támogatóink