Méltó búcsú

Remek meccset játszott a DVSC-TVP a hibátlan listavezető Ferencváros otthonában. A csapat így méltóképpen búcsúzott el Tone Tiseljtől.

Tudtuk, hogy érzelmekben gazdag meccs vár ránk, hiszen a Ferencváros ellen ült utoljára a DVSC-TVP kispadján Tone Tiselj. A csapat ehhez méltóan nagyot harcolt, s a második félidő elején alaposan rá is ijesztett a zöld-fehérekre. Amikor a 38. percben 17–13-ra vezettünk, még a csoda esélye is felsejlett, s bár a Fradi ekkor előhúzta BL-formáját, erre a produkcióra mindenki büszke lehet.

– Meg vagyok hatódva – mondta a meccs után Tone Tiselj. – Sokat köszönhetek mindenkinek! Talán Ábrók Zsolttal kell kezdenem, aki Debrecenbe hozott. Debrecen egy szép város, kitűnő lehetőségekkel és fantasztikus szurkolótáborral. Amikor elkezdtük a közös munkát, a csapat nem volt a legjobb állapotban, de sok munkával szép eredményeket értünk el. Itt jöttem rá, hogy nem csak kiemelkedő játéksokkal lehet jó eredményt elérni, ez visszaigazolás nekem szakmailag. Nagyon élveztem az itt töltött két évet és szeretnék köszönetet mondani a menedzsmentnek a DVSC stáb minden tagjának, a szurkolóknak és legfőképp a lányoknak. A debreceni időszak minden mozzanata a szívemben marad. Szintén nagyon fontos, hogy a kézilabdán kívül is barátokra leltem Magyarországon, nagyon jól éreztem magam a debreceni kerékpárosok között, akikkel tartalmasan tudtam eltölteni a szabadidőmet .

Tone magyarul fejezte be mondandóját: „KÖSZÖNÖK MINDENT!”

FTC-RAIL CARGO HUNGÁRIA–DVSC-TVP 28–24 (12–10)
Elek Gyula-aréna, 1200 néző. V: Herczeg, Südi
FTC: SZIKORA – Lukács 1, VAN DER HEIJDEN 7 (3), Snelder 2, Kovacsics 1, Háfra 3, Schatzl Nadine 3. Csere: Bíró B. (kapus), Szekeres, Szucsánszki 2, Jovanovics, PENA 4, Hornyák D., Faluvégi 1, MÁRTON G. 4. Edző: Elek Gábor
DEBRECEN: HORVÁTH-PÁSZTOR – Varsányi 1, Sirián 1, Hajduch 1, DESZPOTOVICS 6, Grigel 2, Vantara-Kelemen 1. Csere: Lajtos (kapus), CSÁKI 4 (2), Punyko 2, PÁLSDÓTTIR 3, Hársfalvi 1, ROMÁN 2 (2), Pénzes. Edző: Tone Tiselj
Az eredmény alakulása. 8. perc: 4–1. 17. p.: 9–3. 26. p.: 10–9. 35. p.: 12–14. 38. p.: 13–17. 45. p.: 20–18
Kiállítások: 0, ill. 2 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 5/4

MESTERMÉRLEG
Elek Gábor: – Csak a győzelemmel, az első negyedóra védekezésével, és Szikora teljesítményével lehettem elégedett. A továbbiakban sok sikert kívánok Tone Tiseljnek.
Tone Tiselj: –Európa egyik legjobb csapat ellen álltunk helyt egy remek hangulatú meccsen, a televízió nyilvánossága előtt. Kívánom a Ferencvárosnak, hogy jusson el a Papp László Arénába, a BL négyes döntőjébe!

Támogatóink