DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Micsoda vasárnap lesz!

Amikor szeptemberben nekivágott a DVSC SCHAEFFLER a Bajnokok Ligája szezonnak, csak titkon reménykedtünk abban, hogy a csoportkörön túl is lesz folytatás. Pedig lesz, méghozzá nem is akármilyen: a legutóbbi három sorozat győztese, a Vipers Kristiansand látogat vasárnap a Hódosba.

DVSC-MTK

A norvég sztárcsapat nem bízta a véletlenre, már pénteken megérkeztek Debrecenbe, szombat délelőtt pedig a meccs helyszínén edzett a Vipers. A kristiansandi együttes hazája bajnokságát százszázalékos teljesítménnyel vezeti, s a Bajnokok Ligájában is simán lépett tovább. Pedig a csoportkör félidejénél cseppet sem állt jól a címvédő, hiszen két győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel még rezgett a léc. Ekkortájt Anna Vjahirjeva sérülés miatt hiányzott, nélküle pedig nem működött tökéletesen a gépezet.
Aztán a folytatásban már újra egy erőt sugárzó Viperst láthatott a közönség, a csoportkör második etapjában öt győzelem mellett csupán kétszer maradt pont nélkül a norvég együttes, s végül a B-csoport negyedik helyén zárt. A Vipers az elmúlt hétvégén a második helyen álló Storhamar otthonában nyert 30–20-ra, majd szerdán az Oppsal vendégeként szerzett könnyedén két pontot (30–35). Ezen a meccsen Hlavaty Tamás vezetőedző nem erőltette túl a keret kulcsembereit.

A debreceni lányok a fárasztó MK négyes döntő után hétfőre pihenőt kaptak, kedden kezdték meg a közvetlen felkészülést a BL-nyolcaddöntőre. A Magyar Kupa bronzmérkőzését kisebb betegsége miatt kihagyó Petrus Mirtill meggyógyult, így a két térdműtét utáni rehabilitációját végző játékoson, Juhász Katán és Hámori Konszuélán kívül teljes a keret. Ráadásul Koni ezen a héten már mankó nélkül közlekedhet, így többet tud együtt lenni a társakkal, ami határozottan jót tesz a hangulatnak.

„Hatalmas eredmény számunkra, hogy ott lehetünk a Bajnokok Ligája rájátszásában – mondta a Vipers elleni hazai mérkőzés előtt csapatunk horvát kapusa, az MK-bronzmeccsen remeklő Gabrijela Bartulovic. –Nagyon várjuk már a címvédő Vipers elleni mérkőzéseket. Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból, meglátjuk ez mire lesz elég. Jól ismerjük ellenfelünket, sokszor láttuk őket a tévében. Nehéz felkészülni belőlük, hiszen rengeteg klasszis szerepel a norvég együttesben. Katrine Lunde és Anna Vjahirjeva a legjobbak közül is kiemelkedik, kulcsfontosságú lesz, hogy ellenük mire leszünk képesek.  Fontos, hogy a saját játékunkra koncentráljunk és tényleg a maximumot nyújtsuk.”

A március 17-én, vasárnap 14 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Vipers Kristiansand Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzését a román Cristina Lovin és Simona Raluca Stancu vezeti majd, az EHF-ellnőr az izraeli Slomo Cohen lesz. A mérkőzést a Sport1 televíziós csatorna élőben közvetíti.

A mérkőzésre a belépők nagy része elkelt, alig több mint 100 jegy vár még gazdára.  Helyre szóló jegyet még a kapu mögé, az L-szektorba lehet vásárolni 5000 forintos áron, ezen kívül nem helyre szóló belépők vannak 3500 forintért. Jegyeket továbbra is online vásárolhatnak honlapunkon a JEGY/TICKET menüpont alatt – https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/

Amennyiben marad belépő, úgy a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztára a mérkőzés napján két órával a kezdés előtt, délben nyit majd ki, ugyanekkor lesz kapunyitás.

Ezúttal is készültünk tematikus pólóval, melyet rendkívül kedvezményes áron, 1000 forintért vásárolhatnak meg a mérkőzés helyszínén a shopban, illetve a bejáratnál lévő standoknál.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a csoportmérkőzésekre szóló Bajnokok Ligája és kombinált bérletek a Vipers Kristiansand elleni nyolcaddöntőre nem érvényesek! A találkozó csak belépő megváltásával látogatható!

Támogatóink