Minden jó, ha jó a vége!

Negyven perc szenvedés után jött húszpercnyi játék.

dvsc_mosonmagyarovar

Nyögvenyelősre sikeredett az alapszakasz záró meccsének jelentős része. Sokat hibáztunk, puha volt a védekezésünk, ziccereket hagytunk ki, amikor elhúzhattunk volna, rendre közel engedtük a lelkes, jól küzdő vendégcsapatot.

Így a biztos Loki előny helyett a második félidő elején a vezetésért támadhatott a Mosonmagyaróvár. Talán ez volt a jel, amelyre összekapták magukat a lányok, egy 6–0-s rohammal eldöntötték a meccset, s hajrában már helyenként jól is kézilabdáztak, amit meg is érdemelt az ezúttal is csodálatosan szurkoló debreceni tábor.

Így magabiztos győzelemmel zártuk az a, s ha nem történik nagy meglepetés a még hátra levő Fehérvár–FTC meccsen, akkor a hatodik helyen végzünk, a Dunaújváros ellen kezdjük a rájátszást.

DVSC-TVP–MOSONMAGYARÓVÁRI KC SE 33–23 (12–10)
Debrecen 1100 néző. V: Haraszti, Nachtmann

DVSC: Horváth-Pásztor – Slakta 2, KARNIK SZ. 5, Kudor 3, B. KLIKOVAC 4, Garbuz 4, SZILÁGYI Á. 4. Csere: LAJTOS (kapus), Deszpotovics 4, Siska 3 (2), Varsányi, Sirián 1, KELEMEN 3. Edző: Tone Tiselj
MOSONMAGYARÓVÁR: STOJAK – KATONA F. 4., Dombi 1, Kiss N. 1, GYIMESI 6, Bouti 1, Szepesi. Csere: Csapó K. (kapus), Bízik R. 2 (1), Rajnohová 4, Morena, CSALA 4, Bardi, Gerháth, Vékássy. Edző: Varga József

Az eredmény alakulása. 8. p.: 4–2. 24. p.: 10–6. 29. p.: 11–10. 39. p.: 15–15. 46. p.: 21–15. 56. p.: 31–19.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/2, ill 2/1

MESTERMÉRLEG
Tone Tiselj: Tehetséges fiatal játékoskból áll a Mosonmagyaróvár, jól játszottak, látszik, hogy Varga József jó munkát végez velük. Sajnos mi nem értük el szurkolóink magas színvonalát, negyven percig nagyon rosszul kézilabdáztunk, különösen a védekezésünkkel voltak problémák.
Varga József: Amíg erővel bírtuk, addig egyenlő ellenfelei voltunk a jobb képességű DVSC-nek.

Támogatóink