Minden út Győrbe vezet!

Fontos napok, hetek előtt áll Sirián Szederke. Beállósunkkal két győri meccsről, az Audi ETO elleni szerdai bajnokiról és a magyar-horvát válogatott találkozóról beszélgettünk.

Szedi a múlt héten vett részt először felnőtt válogatott összetartáson, s hogy teljesítménye elnyerte Kim Rasmussen tetszését, azt jelzi, hogy a dán szövetségi kapitány meghívta őt a Horvátország elleni barátságos meccsre készülő keretbe is.

Jól éreztem magam a válogatott budapesti edzőtűborában, szerencsére nem görcsöltem rá a dologra, megpróbáltam kihozni magamból a maximumot – mondta el honlapunknak Szederke. – Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy a kapitány a horvátok ellen készülő keretbe is meghívott. Itt egy hetet dolgozik együtt a válogatott, s játszunk egy hivatalos és egy zárt kapus felkészülési meccset is a horvátok ellen.

Sirián Szederke a győri Audi Arénában március 17-én, 18 órakor kezdődő meccsen debütálhat a felnőtt válogatottban, előtte azonban még vár rá egy meccs ugyanabban a csarnokban.
– Szeretnénk jó meccset játszani a remek formában levő ETO ellen – folytatta Szedi. – Nincs miért izgulnunk, ezzel együtt nem eleve feltett kézzel lépünk pályára.Ez a hatvan perc mindenki számára jó lehetőség a bizonyításra.

Az Audi Arénában szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária vezeti. A Győri Audi ETO – DVSC-TVP találkozót élőben közvetítjük a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján.

Támogatóink