DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Mindenkitől kell egy kis plusz

Tóth Melinda még nem a Loki játékosa volt, amikor áprilisban, a bajnoki negyeddöntő visszavágóján 28–23-ra legyőztük a Dunaújvárost, s ezzel kiharcoltuk a továbbjutást.

 A balszélső mégis kristálytisztán emlékszik arra a mérkőzésre.

– Az MTK évzáró vacsoráján mindenki nézte a telefonján a meccs internetes közvetítését, s én, mint leendő Loki-játékos nagyon örültem a bravúros győzelemnek – mondta Melinda. – A cél most is ugyanaz, szeretnénk legyőzni az újvárosiakat, s most elég lenne az egygólos siker is. Persze tudjuk, hogy borzasztó nehéz lesz, hiszen a Kohász egységes jó csapat, s ott lesz köztük Kudor Kitti és Karnik Szabina, akiknek különleges lesz ez a meccs.

A volt csapat elleni meccsekről Melindának is van tapasztalata, hiszen rövid idő alatt pályára lépett két volt klubja, az MTK és a Fradi ellen is.

– Az FTC-nél nevelkedtem, ott mindenkit ismerek, így főként az a mérkőzés volt számomra furcsa. – folytatta balszélsőnk. – Az MTK ellen más volt, hiszen csak egy évet töltöttem ott, ráadásul alaposan kicserélődött a kék-fehérek kerete. Ami a volt csapat elleni meccseket illeti, biztos, hogy plusz motivációt jelent. Kitti és Szacsa is debreceni, számukra nagyon érdekes lesz itt játszani.

Mi kell ahhoz, hogy legyőzzük a DKKA-t? Melinda szerint a legfontosabb az egység.

– Mindenkinek a maga helyén kell hozzátennie egy kis pluszt, s akkor meglehet a győzelem – vélekedett Meli. – Ezúttal nem játszhat Karina, megpróbáljuk őt helyettesíteni. Az alap a jó védekezés, erre építhetünk. Szerencsére Karinán kívül mindenki egészséges, ilyen is régen volt, de számunkra ez is nagyon sokat jelent.

A DVSC-TVP–Dunaújvárosi KKA meccs kedden 18 órakor kezdődik, amit az M4 Sport élőben közvetít. A mérkőzést a tavalyi év legjobb játékvezetői párosának választott Herczeg Péter és Südi Péter duó vezeti. A juniormeccs 14, az ifjúsági 16 órakor kezdődik. A juniorok találkozója ingyen megtekinthető. Pénztárnyitás 15.30-kor.

Támogatóink