DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Mindenkivel játszani kell!

Varga József szerint nem kell túldimenzionálni a bajnoki sorsolást, hiszen minden ellenféllel meg kell mérkőzni. A vezetőedző elégedett a lányok munkájával.

varga_siofok

Nem tűnik egyszerűnek a DVSC bajnoki sorsolása, ám Varga József szerint ennek nincs túl nagy jelentősége.
„Mindenkivel kell játszani egyszer – mondta Varga József. – Most jobban szét vannak szórva azok a meccsek, ahol nincs esélyünk, s az elején valóban vannak nehéz meccseink, de ebben a bajnokságban nem számíthatunk könnyű győzelmekre.”

A csapat túl van a felkészülés első fázisán, hétfőtől következik az edzőtábor Balmazújvárosban.

„Túl vagyunk 14 edzésen, dolgoznak rendesen a lányok – folytatta a vezetőedző. – Kemény a munka, amit elvégzünk, de nem olyan jellegű, mint harminc évvel ezelőtt, hogy hetekig nem láttak labdát a játékosok. Három olyan nap volt a második héten, amikor reggel kondival és futással kezdtek a lányok. A jövő héten kap egy csúcsterhelést a csapat, hétfő délelőttől, szombat délig tizennégy edzésen vesz részt a csapat az edzőtáborban. Balmazújváros több szempontból is ideális helyszín. A szálloda remek, az ellátás tökéletes, a csarnok a konditerem is közel van, s ott a medence a regeneráláshoz. Ráadásul nagyon közel van Debrecenhez, így nem megy el sok idő az utazásra. Az edzőtábor után, a negyedik héten már jönnek az edzőmeccsek, közeledünk a bajnoki rajthoz.”

Támogatóink