Minél közelebb a Fradihoz

Nagyon bízom benne, hogy ez lesz az igazi DVSC-TVP ez a pénteki az igazi arcunk, s az MTK elleni vereség csak kisiklás volt – reagált a váciak ellen remekül védő Lajtos Nóra a kérdésre, mely szerint igaz-e honlapunk címe: „Ez az igazi DVSC!” – A Fradi ellen újra szeretnénk bizonyítani, hogy mit is tudunk. Letaglózó volt az MTK-tól elszenvedett vereség, fájt, mert nem azért dolgoztunk egész decemberben, hogy így kapjunk ki! Megmagyarázhatatlan, ami volt, ami történt, ennél bármikor jobban játszottunk, még akkor is, amikor edzőmeccsen holtfáradtan léptünk pályára. A Népfürdő utcában az egész csapat leblokkolt. Fontos, hogy nem volt egész héten siralomház az öltözőben, a vezetők, az edzői stáb is azt sulykolta, hogy nem szabad összetörni. Jó volt érezni, hogy a szurkolók sem bántottak minket, többször is hallottuk a héten, hogy nem baj, majd kijavítjátok! Aztán a Vác elleni meccsen olyan hangulat fogadott minket, amely egy győztes csapatnak jár, fantasztikus volt tapasztalni, hogy szurkolóink a fájó vereség után is kiálltak mellettünk. A legnagyobb öröm, hogy igazi csapat volt a pályán, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez, remélem ez lesz a jellemző a jövőben is. Hiszen a tizenegy gólig jutó Marija Garbuzon kívül nem nyújtott senki kiemelkedőt, ám minden játékos hozta magát.

loki_vac40

Arról szerényen hallgat Lajtos Nóri, hogy még egy extra produkció azért akadt, méghozzá az övé. De mit vár a Fradi vendégjátékától?

– Arra senki nem gondol, hogy tízzel fogjuk verni a Fradit – folytatta Norcos. – A bajnokcsapat nagy sorozatban van, lehet, hogy kicsit fáradtabbak. Ha adódik lehetőség, azt szeretnénk megragadni, azaz koncentrált játékkal, kemény védekezéssel szeretnénk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogyha adódik a sansz, tudjunk vele élni.

Támogatóink