Minősíthetetlen játék

Ott folytatta a csapat, ahol kedden a Siófok ellen abbahagyta.

Dekoncentrált, lassú, enervált játék, fejben teljesen szétesett csapat. Mintha két hét alatt mindenki elfelejtett volna kézilabdázni. Semmi sem működött, sem védekezésben, sem támadásban, csakúgy, mint a Siófok ellen. Sorra csúszott ki a kezünkből a labda, pontatlan passzok és kihagyott helyzetek tömegével borzoltuk a szurkolók idegeit. Ez egy mérkőzésen még érthető, de hogy két meccsen is ennyire dekoncentrált játékot mutassunk be, teljességgel érthetetlen, elfogadhatatlan. Úgy, ahogy a sikerek után jutalom jár, az ilyen szintű teljesítmény büntetést von majd maga után. Sőt, az a minimum, hogy a csapat kifizeti az idegenbe ellátogató szurkolóink utiköltségét, akiknek ezúton is köszönjük kitartását és elnézést kérünk ezért a teljesítményért.

Talán a legjobbkor jön a három hét bajnoki szünet, amit arra használunk majd, hogy rendet tegyük a fejekben és újraépítsük a csapat önbizalmát, amely megvolt az MTK, a Dunaújváros, de még a bajnok Ferencváros ellen is láthattunk belőle. Egy biztos a következő hazai bajnoki meccsünkön a Békéscsaba ellen, ugyan azt az agilis, gyors, megalkuvást nem tűrő játékot akarjuk majd látni, amit láthattunk az idényben már kétszer is.

ÉRD-DVSC-TVP 32–20 (20–9)
Érd Aréna, 1400 néző. V: Hargitai, Markó.
ÉRD: JANURIK – KRPEZS-SLEZÁK 10 (4), SIGNATE 4, A. Bulatovics, Kisfaludy 1, KLIVINYI 10, Takács K. Csere: Gridnyeva, Győri (kapusok), Havronyina 2, Fekete B. 1, Barján 1, Gulyás, Szabó L. 1 (1), M. González 2, Vajda.
Edző: Szabó Edina
DVSC: Horváth-Pásztor – Varsányi 1, Karnik Sz. 1, B. Klikovac 4, Kudor4 (1), GARBUZ 6 (4), Kelemen 2. Csere: Víg (kapus), Deszpotovics, Siska 1, Slakta 1, Szilágyi Á., Sirián, Marincsák. Edző: Varga József
Az eredmény alakulása: 6. p.: 3–3. 12. p.: 9–3. 17. p.: 12–4. 23. p.: 17–6. 32. p.: 22–10. 38. p.: 25–12. 47. p.: 28–14. 56. p.: 31–17.
Kiállítások: 8, ill. 12 perc
Hétméteresek: 7/4, ill. 6/5
MESTERMÉRLEG
Szabó Edina: – Mindenki, aki a csarnokban volt nagyon jól élte meg ezt a találkozót. Jól kezdődött ez a meccs, mert már a bemelegítés alatt olyan szurkolás volt, amivel összeérik ez a történet a közönség és a csapat között.
Varga József: – Gratulálok az Érd remek játékához, mi pedig szégyelljük magunkat.

Támogatóink