MK: célkeresztben a négyes döntő!

Szerdán, 18 órakor a Siófok ellen harcolhatja ki a Final Four-ba jutást a Tippmix Magyar Kupában a DVSC SCHAEFFLER. Két évvel ezelőtt sikerült…

Egy lépésre van a debreceni csapat Tatabányától, pontosabban a Magyar Kupa négyes döntőjétől, amelyet a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban rendeznek április 22-én és 23-án. Ezt a bizonyos lépést szerdán teheti meg a DVSC SCHAEFFLER, méghozzá hazai környezetben, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a Siófok ellen. A Loki legutóbb 2021-ben szerepelt a Magyar Kupa négyes döntőjében, s két éve a Veszprém Arénában ezüstérmet szerzett a csapat, ráadásul a Győr elleni fináléban, sokak meglepetésére, alaposan megnehezítette a zöld-fehérek dolgát. A két évvel ezelőtti Final Four-ba jutásért is a Siófokot kellett legyőzni, a koronavírus járvány miatt, zártkapus meccsen. A találkozó azonban mégsem ezért volt emlékezetes, hiszen a DVSC SCHAEFFLER fantasztikus hajrát produkálva, hétgólos hátrányból fordítva győzte le 31–27-re a Balaton-parti vendégeket.

„Valóban emlékezetes meccs volt az a Magyar Kupa negyeddöntő, ez azonban már a múlt – mondta a 2021-es MK-meccsen hat gólig jutó Vámos Petra. – Azóta sokat változott a két csapat kerete, ez egy egészen más mérkőzés lesz. Mindkét együttes ott volt az Európa Liga csoportkörében, ráadásul a siófokiak tovább is léptek az egyenes kieséses szakaszba. Igaz, ott elbúcsúztatta őket az Ikast, ám a sebesség, amilyen gyorsan a dánok ellen játszottak, sokat lendíthet a Siófok játékán. Éppen ezért nehéz mérkőzésre számíthatunk, de szeretnénk újra ott lenni a Magyar Kupa négyes döntőjében!”

Ahogy azt Petra is említette, a Siófok továbbjutott csoportjából az EL-ben, s bár a negyeddöntőben az Ikast búcsúztatta a magyar együttest, a Balaton-partiak európai kupaszereplése mindenképpen kalapemelést érdemel.

A március 29-én, 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Siófok Tippmix Magyar Kupa negyeddöntőt Bócz László és Widemann Viktor vezeti majd. A találkozóra jegyeket elővételben, honlapunkon, a jegy és bérlet menüpont alatt, vagy közvetlenül a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken lehet online megvásárolni. A mérkőzésre a nem helyre szóló belépő 1500, a helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. A találkozó előtt egy órával lesz pénztár- és kapunyitás a Hódosban.

A Magyar Kupa negyeddöntőre a szezonbérletek érvényesek!

A meccs ideje alatt a hosszanti oldalon található lelátók alatt ruhatár üzemel. A ruhatár díja 100 forint.

A meccset a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink