MK Final Four: jegyinformáció

Április 22-én és 23-án Tatabányán rendezik a Török Bódog Magyar Kupa négyes döntőjét. A debreceni szurkolók a DVSC szektorba honlapunkon vásárolhatják meg belépőjüket április 9-ig. A mindkét napra érvényes jegyek 10 ezer forintba kerülnek.

A DVSC SCHAEFFLER csapatán kívül az FTC-Rail Cargo Hungária, a Győri Audi ETO KC és az MTK-Budapest került be a Final Four-ba. A négyes döntőre klubunk 500 darab belépőt kap, ezeket szurkolóink április 9-ig vásárolhatják meg honlapunkon a JEGY / TICKET (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/) menüpont alatt. A két nap négy mérkőzésére érvényes belépők egységesen 10 ezer forintba kerülnek. A jegyek mellett a jegyvásárlási felületünkön 5000 Ft-os darabáron vásárolható a FinalFour-ra készült, egyedi szurkolói póló.  

A honlapunkon jegyet vásárlók egy QR-kóddal ellátott visszaigazoló e-mailt-t kapnak, ennek birtokban vehetik majd át jegyüket. A jegy átvételéről a későbbiekben a vásárlás során megadott email címen tájékoztatjuk szurkolóinkat. 

Póló rendelés esetén, csak személyes átvételre van lehetőség a Hódos Imre Rendezvénycsarnok irodaszintjén. A póló elkészülte után a megadott e-mail címre jelezzük, hogy mikor lehet azt átvenni.

A Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolása április 3-án lesz az M4 Sport Kézilabda Magazinjában.

A NÉGYES DÖNTŐ PROGRAMJA

Április 22., szombat
1. elődöntő: 15.00
2. elődöntő: 17.30

Április 23., vasárnap
Bronzmérkőzés: 13.45
Döntő: 16.30

Támogatóink